Спортски квиз

1. Анћелоти?

Moguce, al' ja mislim da je on negde zavrsio igracku karijeru oko 90-te a sigurno nije prve sezone uzeo Milan i KES.
    EDIT: Jebiga setite se nekih matoraca koji su to mogli da urade, mozda onaj Del Boske Bel Boske Belboske, kako vec.

2. Анћелоти?

mislim da anćeloti ima samo one dve LŠ sa Milanom.

Hicfild možda, ali pored njega i Murinja, nemam pojma ko bi treći mogao biti

3. Hicfild možda, ali pored njega i Murinja, nemam pojma ko bi treći mogao biti

Kako je Murinjo mogao da osovji KES, kad je njegova prva titula u Evropi sa Portom 2004 valjda.
    EDIT: On je bio prevodioc onom matorom Svabi, mozda bas i Hicfildu, al' pre bi reko da je bio Luju van Galu, kad smo vec kod njega da nije mozda on jedan od njih, znam da ima jedan KES sa Ajaksom.

4. Pa Porto i Inter, u čemu je problem?

5. рнрт-раин ниси добро разумео питање. Није битно да ли је КЕШ или ЛШ или оба, већ да има две титуле европског првака.

6. Aaaaa LS ili KES, a ja mislio treneri koji su osvajali oba sa dva razlicita tima. Pa da onda moze Murinjo, mozda Van Gal i Hicfild?

7. Ne verujem ni za Van Gala, mislim da posle Ajaxa nije osvojio LŠ. Ja nema šanse trećeg da se setima, aj neka neko lupa imena.

8. како се зове човек који је наступао за репрез. СФРЈ `98, подсећа на Салета Ђ. и такође је ћелав?

9. Е јебем га ако је СФРЈ била 98 :)

Можда Предраг Ђорђевић?

10. није, мислим да знаш 100 посто

11. Ал си ме бацио у ребус... Јел играо само 98` године или и касније?

12. играо је и мало касније

13. Ја лупам главу мислећи да се ради о фуЗбалерима... Саша Обрадовић?

14. Тачно! Потпуно сам заборавио да кажем да је кошарка О.о

15. Hicfild i Murinjo jesu, ima još jedan.

16. Људи,дај сачекајте пре него што поставите питање да се одговори на претходно...Јесте да је спрдња,и зезамо се,ал' нека основна правила нека се поштују бар...

17. Da nije Kapelo?

18. Daj neku pomoć, ako nije Mirčea Lučesku.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.