Ево помоћ. Он је дуго држао рекорд у броју узастопних утакмица без пораза у Премијер лиги. Месец дана пред смрт рекорд је оборен од стране Арсенала. Такође, један је од ретких менаџера који је освојио Премијер лигу са два различита клуба. Био је доста омражен за живота, поготову од колега, али се сад сматра једним од најбољих енглеских менаџера у историји.
Ako niste gledali,skinite ''The Damned United'' film,prica o Klofu,i njegovom rivalstvu sa Don Revijem,tada najboljim trenerom u engleskoj ligi...posle ga ovaj prejebao sa Derbijem i Notingemom... :)
Elem...recimo.... Koji naš reprezentativac je izjavio 2006. sledece:''Dok mi svi sedimo i čekamo u autobusu, gospodin ''Mančester'' se masira sat vremena posle utakmice...'' Ovo se naravno odnosilo na Vidića...
Meni bi bre pao na pamet Causesku. :/
Sigurno ce ispasti neki praistorijski Madjar.
Ma nije Lučesku. Ali jeste praistorijski.
Pomoć... hmm
Finale Evropskog prvenstva 2008.
Aragones?
Ma jok :)
Хахаха, ова помоћ је сјајна! Ернст Хапел?
JESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FALA KURCU
Који менаџер је изјавио да се у свлачионици Арсенала осећа бели лук? (изјава се односила на велики број Француза у тиму).
Ferguson ili Murinjo
Није, овај је доста старији и познат је по таквим изјавама. Није више жив, али је мало старији од Фергусона (ако је ово уопште нормална реченица).
Bobi Robson?
Јок.
Ево помоћ. Он је дуго држао рекорд у броју узастопних утакмица без пораза у Премијер лиги. Месец дана пред смрт рекорд је оборен од стране Арсенала. Такође, један је од ретких менаџера који је освојио Премијер лигу са два различита клуба. Био је доста омражен за живота, поготову од колега, али се сад сматра једним од најбољих енглеских менаџера у историји.
Jel Premijer ligu, od '92, ili Englesku ligu , od 19. veka? Pošto često ljudi to mešaju
Јесте ту другу. И ја то често мешам. :)
Brajan Klof?
Јесте Клаф! Пуцај!
Ako niste gledali,skinite ''The Damned United'' film,prica o Klofu,i njegovom rivalstvu sa Don Revijem,tada najboljim trenerom u engleskoj ligi...posle ga ovaj prejebao sa Derbijem i Notingemom... :)
Elem...recimo.... Koji naš reprezentativac je izjavio 2006. sledece:''Dok mi svi sedimo i čekamo u autobusu, gospodin ''Mančester'' se masira sat vremena posle utakmice...'' Ovo se naravno odnosilo na Vidića...
Кежман?
Ma Kežman je sisa, teško da je on rekao. Gavrančić?
Ne i ne.