Спортски квиз

1. Pored ovih, jedan mlađi Amer kojeg još znam je H.F. Tores, igrao je nešto malo na prošlom SP...

2. Dzoni auditore pogodio. Fredi Adu...Ganci koji igra za Amere,ovi ga uzeli jos sa 15 godina. :)

3. Ko je jedini inostrani fudbaler koji je nastupao za Atletik Bilbao?

4. Mislim da je bilo vec...Denilson?

5. Nije Denilson, evo, mala pomoc, u pitanju je bivsi Francuski reprezentativac.

6. nabode ga Peki, prosvercovali ga jer mu je keva valjda iz Baskije

7. Који играч држи рекорд за најскупљи трансфер у историји Бундеслиге?

8. Јел' то у оквиру лиге трансфер или једноставно најскупљи играч доведен у немачки клуб?

у оквиру лиге нека буде Балак

а уопштено Раул или тако нешто

ЕДИТ:Ал' сам лупио ово за Раула, јунаопако.

9. Мисли се на најскупљи трансфер, дакле, најскупљи играч кога је купио један немачки тим. Није Рибери, није Робен.

10. Је, Марио Гомез. Терај даље.

11. Njega sam hteo odma' da kazem,al' reko aj mozda je pre Riberi....

Od kog igraca Teri i Lampard pozajmljuju pare kada puknu lovu na kocki,tj trkama konja?

12. Ешлија Кола?

13. Ne. Osecam da crnac ne da dinara. :D

14. Анелка ми делује као човек широке руке.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.