Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E jbg,bice mnogo veliki hint. Napadac je,dosta vam je to za sada...Mislim ne bi ga poredili sa njima da nije... :D
Milko Đurovski?
Ne...
Piksi
Ne...evo jos jedan hint.Igrao u poslednjoj deceniji....
Dragan Bogavac
Igrao- misliš na to da je završio karijeru?
Tako je... Zbog brzine i visine su ga tako zvali...umeo je da bude ubojit ponekad...ali retko bas... :D Imao sam njegov poster u prirodnoj velicni! :D
Predajem se, usraću se
Kako se zvao fudbaler koji je umro za vreme utakmice na Kupu Konfederacija?
Jebem li ga, mislio sm da je po prelasku redove najvećeg rivala....Možda je po povredi, Frenklin Salas?
NIje Jezivi,odgovoreno je malopre... :)
A sto se tice pitanja,uzasno mi je poznato,mislim da je Kolumbijac?
Pjer Vome?
Mark Vivijen Foe, Kamerunac.
Jes, 3 imena imao, vome je bio sličica do njega. JBG
Jezivi to je tačan odgovor
AAAAAAAAAAAAAAAAa...jebote,procitam nesto sasvim levo,ne verujem. Utripovao sam da je Kup Libertadores,i to kao povezao sa ovim sto ce sad da igraju Brazilci i svi ti dole,a to nije to,nego klupsko takmicenje. LOL
E a tad kad je umro Kamerunac,ja bio na moru u Budvi,napio se od vina,i plakao 4 sata. :D Elem,oplakao sam njega i odlazak Dzona Stoktona u penziju.... :))))
Bvldga, baš si čovek emotivac :)
Kako se zove fudbaler nekadašnji Zvezdin fudbaler, koji je poginuo u nesreći 2001. godine?
Jovicic?
EDIT: Ne pitaj,dva puta samo pio vino u zivotu,oba puta plakao kao lud.. Al dobro,bio sam klinac bas.. :)
Secam se da je jedan tada bas mladi fudbaler poginuo, ali ne mogu da se setim imena...