Спортски квиз

1. Nije Jovičić, ali su igrali zajeno.
    Ćuti, ja sam plakao i za Draženom...trezan.'98 posle gola Davidsa, jedno, 3 sata, pijan ;)

2. Poginuo je onaj od groma,ali ne misli na to..Mislim da je Jovicic,ili ovaj drugi,seticu se..

3. Aaaaa,onda je ovaj sto je igrao u Francuskoj...

EDIT: Jebo me Jovicic,ovaj se zove Jovan pa me zato sjebalo... :)

Jovan Gojkovic.

4. Nije to...Vlada Dimitrijević je umro usled srčanih problema.

5. E jes',u pravu si.. a onaj na Cairu sto je umro? jel to on ili? Eno ti odgovor gore..

6. Jeste Jovan Cune Gojković... Poginuo 100 metara od moje gajbe, ujak i ja ga vadili iz kola.Užas. Ćeraj dalje.

7. U kojim zemljama je sve igrao Denis Rodman? Pomoc-3 su u pitanju...

8. Mogle bi da bidnu SAD (to znam) i Meksiko i Kolumbija ?

9. SAD jesu,ostale 2 nisu...Igrao je za klub iz Meksika,koji se takmici u nekoj ne znam ni ja kakvoj americkoj ligi,ili nesto tako,tako da se to ne racuna.Ovo su bas zemlje i lige u kojima je igrao,sto sam pitao...

10. Ma, lupao sam zemje đe nema zakona :) Jebitačno je pitanje, neću da licitiram, laku noć.

11. Ostaoooo saaaam saaaammm.... :)

12. Ne idem, Bvdlga, otkud znam da li piješ vino:) Imam još pola čuke.
    Kanada i Italija?

13. hahahaha... :D

Jok...aj jos jedared,pa ti dajem hint.

14. Daj, bolje da kartamo šaha :)
    Španija i Portoriko?

15. Njente...Nijedna od tih drzava nije poznata sila u basketu,ni redovan ucesnik takmicenja. Jedna od njih je igrala Euro basket 2009,i sad ce igrati 2011....to im je najveci uspeh cini mi se.

16. Онда је Енглеска.

17. Velika Britanija,jeste...Znaci SAD,Velika Britanija,i jos jedna...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.