Спортски квиз

1. E нећемо тако брате по 13 одговора од јеном, јебем му миша... ај питај

2. Нека поставља он. Мени постављање питања не иде, као што се да приметити од раније. :9

3. Inace,Pipen je igrao u istom timu gde i Rodman,3 godine kasnije...Fazon obojica po jednu tekmu,ili 2,3,tako nesto...

4. Ja ću, normala. Nije izguglao, zna NBA k'o ja majku rođenu :)
    Koji je čuveni engleski trener umro od srčanog udara na utakmici, takođe poznat po tome što je izmislio MW formaciju, i koji je klub trenirao?

5. Nije.
    Ispravka, u pitanju je WM formacija

6. Одмах се повлачим немам појма ја сам клинац за ово...

7. Bobi Robson mozda,Njuka? Mada nije sigurno..

8. Не верујем да је Робсон одапео на стадиону, а ово стварно не знам ни да лупим. :9

9. Nije robson :)
    http://www.google.com/ you know you want it, lololo

10. Господе Боже, ја овде имам унутрашњу борбу између поштења и гугла, а ти само погоршаваш ствари. :Д

11. Daj bar da pogodim klub,pa mi mozda padne na pamet. Jel bio prvak engleske? Mozda recimo Aston VIla?

12. Jebi ga, Satana inače iskušava, ali je na godišnjem pa me zamolio čovek da mu obavim posao :P

13. Bio je prvak, ali nije Aston Vila :P

14. Možda bih i znao odgovor, ali pojma ne znam šta je WM formacija.

15. Брајан Клоф? =)

16. Читао сам давно, давно о томе и ако ме сећање добро сећа, тренер Арсенала, али немам појма како се зове.

17. Davno je zastarelo, niko to ni ne koristi decenijama.

18. Гуглирао и знам одговор, али максимално покушавам да не изговорим.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.