Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Та трећа није Европска? Ево да лупим Бразил.
Nije Brazil.Jeste iz Evrope.Eto vam poslednji hint,pa lupajte. :)
Italija?
Француска
Ne i ne. Rekoh da nisu nije velesila i da ne ucestvuje po takmicenjima...
Белгија?
nou.
Израел?
Ne.
Румунија?
Холандија? Амстердам ми је баш некако душу дао за Родмана.
E jebi ga,ja mislim da onaj Subotic iz Zvezde ne bi otisao u Rumuniju,a ne Rodman...
EDIT: Nije ni zemlja snova.
Чешка?
Швајцарска?
Ne i ne.
Русија!
-.-
Не... Русија има јаку репрезентацију... Мора бити нека скандинавска земља једино је то остало. Шведска, Норвешка или Финска, нема четврто.
Nisam guglao, pitao sam Filozofa. U Finskoj i Britaniji
Brate jedan po jedan odgovor,nemoj celu Evropu da nabrajas. :D
EDIT: A Filozof je izguglao... :D :D :D Jeste Finska,dogovori se sa Fetom,posto je on gore pomenuo Finsku,ali sa jos 2 repke,pa ko hoce...