Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Винсент?
Није.
Ау јеботе... Знам да је играо у Бајерну и носио 69 :)
Да није Френк?
Јок.
Bišente ili što naši komentatori kažu Biksente.
EDIT: Ali ne mogu pitam, mora sa ženom gledam film.
Јесте Бишенте/Биксенте. Мада и ја сам увек мислио да је правилно Биксенте. :) Терај даље Окс.
Bišente je Baskijac (iz francuskog dela), a u svim tim španskim imenima bi X trebalo da se izgovara kao š. Dakle, treba Šavi, a ne Ćavi. Ajde neka pita neko drugi.
Рекао је Лупус Винсент то ти је то Јован-Иван-Џон, исто име
Појма нисам имао Оксе.
Е јебига сад Шакале, тражило се право име, не његов пандан у другом језику.. :) Небитно уосталом, нек тера Лупус или ко хоће.
Треба Ћави пошто је он Каталонац
Ајде ја да питам... Ко је проглашен за најбољег голмана СП у фудбалу 2002?
Оливер Кан?
Nije
Бартез?
Nije ni on
Мајку му ,сад си ме заинтригирао и гуглао сам и јесте Кан проглашен за најбољег ...
Сад си га збунио :)
Е у праву си...
Овај Турчин Рушту Рекбер је проглашен за најбољег голмана европских такмичења у 2002, а за 3. најбољег на СП.
јбг зајебах се
Сад ја сад ја сад ја :))
Којим резултатом је завршена најубедљивија победа и које репрезентације су играле ту утакмицу на светском првенству 2002 ?
Nemačka - Saudijska Arabija? nekih 8:1 otprilike
otprilike ne :D al blizu