Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gospod Bog pogodio. Iz Intera 1996-e.
Ko ima više titula, Sanderlend ili Njukasl?
Isto?
Jok
Njukasl lol
Sanderlend
U sezoni 2007/08 Gareth Bale je odigrao prvu utakmicu u dresu Totenhema, protiv kog tima je Totenhem igrao tu utakmicu?
fala kurcu -.- pitaj
Čekaj bre Bebane, pitao sam ja.
Izvini...
Kasni forum, lololo. Protiv Midlsboroua?
Ноуп :)
Астон Виле?
Koji je najveći sponzorski ugovor u istoriji PL?
Opet uskačem preko reda, ali vidim da Dunna nema :P
Слободно, то је ионако ново правило, када постављача нема преко 1 сат, други неко
ЕТИХАД?
Ko je ovo pravilo napravio? Igramo godinu dana kviz,i svi mozemo da se strpimo,i sad kenjate nesto....
Шта је ту фора? Сад се нама нпр. петорици игра, а треба да чекамо некога нпр. 9 сати да бисмо наставили?! Веома глупо је зар не?
Ne nije glupo,jer se desi nekad i da se tom jednom igra,a vas petorice nema nigde da odgovorate.Niste jedini na ovoj temi,to mora da shvatite,igraju i drugi ljudi,a to sto njega nema 9 sati,dokazuje njegovu neozbiljnost i nepostovanje prema drugima,jer ne treba da zapocinje nesto ako ne moze da zavrsi... U sustini me boli penis,samo vam kazem da JA ne bih voleo da mene neko preskace,posto ja ne preskacem nikoga.
Па када има само постављача а нема никога другога ту се ништа не може учинити. Тај којег нема дуго па га се прескочи, када дође нека опет постави питање. По овој теорији њега може да нема 4 дана нпр. и ми као не играмо, поштено чекамо њега. Глупо је бре не зезај.
Ја ти опет кажем,то је до њега,и онда он испада пизда. Значи немојте,немојмо,кретати игру ако ниси у могућности да је завршиш. Изређало се 300 аутора на овој теми, и сви задовољни,и сад сте се нашли да прескачете људе...