Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Gospod Bog pogodio. Iz Intera 1996-e.
Ko ima više titula, Sanderlend ili Njukasl?
Isto?
Jok
Njukasl lol
Sanderlend
U sezoni 2007/08 Gareth Bale je odigrao prvu utakmicu u dresu Totenhema, protiv kog tima je Totenhem igrao tu utakmicu?
fala kurcu -.- pitaj
Čekaj bre Bebane, pitao sam ja.
Izvini...
Kasni forum, lololo. Protiv Midlsboroua?
Ноуп :)
Астон Виле?
Koji je najveći sponzorski ugovor u istoriji PL?
Opet uskačem preko reda, ali vidim da Dunna nema :P
Слободно, то је ионако ново правило, када постављача нема преко 1 сат, други неко
ЕТИХАД?
Ko je ovo pravilo napravio? Igramo godinu dana kviz,i svi mozemo da se strpimo,i sad kenjate nesto....
Шта је ту фора? Сад се нама нпр. петорици игра, а треба да чекамо некога нпр. 9 сати да бисмо наставили?! Веома глупо је зар не?
Ne nije glupo,jer se desi nekad i da se tom jednom igra,a vas petorice nema nigde da odgovorate.Niste jedini na ovoj temi,to mora da shvatite,igraju i drugi ljudi,a to sto njega nema 9 sati,dokazuje njegovu neozbiljnost i nepostovanje prema drugima,jer ne treba da zapocinje nesto ako ne moze da zavrsi... U sustini me boli penis,samo vam kazem da JA ne bih voleo da mene neko preskace,posto ja ne preskacem nikoga.
Па када има само постављача а нема никога другога ту се ништа не може учинити. Тај којег нема дуго па га се прескочи, када дође нека опет постави питање. По овој теорији њега може да нема 4 дана нпр. и ми као не играмо, поштено чекамо њега. Глупо је бре не зезај.
Ја ти опет кажем,то је до њега,и онда он испада пизда. Значи немојте,немојмо,кретати игру ако ниси у могућности да је завршиш. Изређало се 300 аутора на овој теми, и сви задовољни,и сад сте се нашли да прескачете људе...