Спортски квиз

1. Значи сад зато што он испада пизда ми треба да будемо поштени према њему тако што ћемо га сачекати?

2. Не,него је таквих аутора мање у односу на ове нормалне.Квиз је нормално функциониса,и и даље ће, не видим чему потреба да се нешто мења. Немој да си дете...

3. Da preformulišem pitanje : Između koje kompanije i kog kluba je potpisan najveći sponzorski ugovor ikada?

4. Arsenal i ona JAT kompanija iz Emirata Fly Emirates.... ????

5. Mančester i AIG?

6. Ustvari, zajebao sam se ja. Nek pita neko drugi. Izvinite

7. Pobogu Singra...

Evo, ja pitam. Kolika je, u centimetrima, razlika u visini muške i ženske odbojkaške mreže?

8. Preteraste obojica.

9. 18 centima, poslednja ponuda

10. 18cm

a sta se ovde pogadja? ;)

11. Črč pab... prati fabulu, razlika između žene i muškarca... u odbojci :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.