Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Илија Бозољац. Некада давно сам поставио ово питање. :)
Нек постави неко други, ја одох.
Виктору Троицком.
Едит: Јао јесте Бозољац.
Peki, što si odgovorio, ako nećeš da postaviš? Bio bi red da se samobanuješ :) Bozoljac, 257 km/h.
Cepaj ti, Stivene.
Не м'рем сад, нема теорије... Нек поставља ко 'оће.
Kog brazilskog reprezentativca su zvali Zver?
Odo ja da spavam, proverite na guglu :) laku noć
Ladno ste igrali do 4 ujutru :)
Zver bi mogao da bude Aldair. Ako nije, pomozi malo oko godišta tog igrača ili generacije...
Ma bre Baptista. :)
Jeste bdvlga. :)
E pa, jebeš ga, napisao si "zvali", a Baptistu valjda i dalje zovu... :)
Eh, bilo je 3 ujutru :D
Pošto je po odlasku iz Reala bio neprepoznatljiv, sumnjam da ga idalje zovu.
Hm Hm Hm Hm....reecimooo....Koji nas igrac vazi za igraca koji najvise moz' da dobaci iz auta? Srpski Rori Delap. :)
Jaaaaa! Dokazano niko ne može više od mene...
Jedino ako ti je ime...a,zamalo da se zajebem! :)
Ne zajebavam se, snimiću jednom pa ću da vam pokažem. Do sredine gola bacam ako je teren pravo širok, ako je uži onda do druge stative.
A znam da je Krstajić jako bacao, ali ne znam da li se on računa?
Bane Ivanović?
Bane Ivanovic ?
Viktor Trenevski?
Ovaj otišao...
Jbg,radi se... :) Nijedan od gore pomenutih.
Ajde neka pomoć. Pretpostavljam da je bek neki, pa da probam Ninkov, mada je on šabalala.