Спортски квиз

1. Nije ni jedan ni drugi.

2. Знам да је један од њих двојице, била нека фрка да су гејови. Ај нека рола неко даље, немам инспирацију...

ЕДИТ: Ај ако нико не постави једно лако. Којим спортом се бавио Клаудијо Каниђа пре фудбала?

3. Кокаином? :))

Атлетика?

4. Јесте атлетика... Трчао је 100 метара за 10:24 секунде. Али човек је истинска легенда, мој омиљени играч :)

5. Којим фудбалерима је један наш бивши репрезентативац заривао прстенце у гузу док је трајало постављање за живи зид и све то забележено на камери?

6. Дарко Ковачевић? Знам да има слика дох хвата неког за дупе у олимпијакосовом дресу :) али мислим да то није био живи зид...

7. Јесте Дарко али коме је завлачио? Била су двојица и јесте бо живи има и снимак :)) иначе Дарко је обожавао да вата и штипа играче за пише и гузе , хаахха

Чекамо имена ...

8. Darko, zashto to radish, DECHKO?!

9. Јеботе а ја сам уверен да је то било оно кад изађу пре текме па кад стоје оба тима. Мислим да је један црња колико ме сећање служи, ал ме јеби нема шансе да се сетим који су играчи...

10. Nema sanse da je ono bio zivi zid brate! Jeste, bio neki crnja, al sad koj..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.