Спортски квиз

1. Није
    ево тамо помоћ, Интер од нпр. 2000. па на даље

2. Mihajlović-Rekobi? Gledao sam kad je Stanković pričao nešto o tome...

3. тако је. Питај, лаку ноћ

4. Nek pita neko drugi, ja odo da spavam...

5. Sledeće sezone će u Bundesligi igrati tri tima iz Bavarske. Koja tri?

6. Пошто су мој одговор (Малејева) и само питање (са ким је Моника играла кад је нападнута) просто прескочено, а сигуран сам да сам у праву, постављам питање заинтересованим учесницима:

Из ког клуба је Џабар прешао у Лејкерсе?

7. Aj da lupam, uopšte nisam pratio, ni Bundesligu ni drugu... Oberhauzen, Ahen i Ulm..Jesam i jedan ubo?

8. aaa, iz Bavarske, ne čitam pažljivo...mislio sam tri nova...svejedno nem pojma...Bajern, Minhen 1860 i Ulm?

9. Бајерн и Аугзбург су сигурно. Сад Оксе реци трећег, па да пређемо на моје питање пошто сам био прескочен када сам одговорио на питање јуче.

10. Milvoki Baksi YCHTT...

11. Јесте, Милвоки. Намерно сам поставио лако питање, пошто сам прескочен, а и само питање је прескочено.

12. YCHTT, ja stvarno ne kapiram ovo izdrkavanje po kvizu. Dođem, vidim čovek koji je odgovorio napisao da neće on da pita, pitam, onda ti dolaziš i pišeš da si bio preskočen pre ko zna koliko strana. Što se tada nisi bunio? Uostalom, jebote, zar je bitno ko pita?

Treći je Nirnberg, sada pita džonovan i daj da se igramo kao ljudi...

13. Зајебавам се, Оксе, шта ти је? Нека Ђонован пита даље иако сам био прескочен, а постављач питања се није удостојио да каже је ли тачан одговор који сам ја рекао.

ЕДИТ: Јао, Нирнберг!

14. Зајебавам се, Оксе, шта ти је? Нека Ђонован пита даље иако сам био прескочен, а постављач питања се није удостојио да каже је ли тачан одговор који сам ја рекао.

Znam, ali postavljač pitanja možda dobio srčku pa morao u urgentni. Sačekaj, ili, ako si siguran izguglaj pa proveri sam sebe. Nervira me što ne mogu normalno da se uključim u kviz kad oću. Džonovane pitaj, vidiš da je napeto! :)

15. Па то и јесте Џонован поставио то питање! Него се сад прави луд док ја понављам!

16. Alo! Juče sam tek naknadno vidio odgovore, ti si odgovorio tačno, ali onaj mali Gospod je po običaju uletio sa odgovorom i smatrajući ga tačnim (a nije bio), odmah postavio pitanje, pa su ljudi počeli da odgovaraju...Nije tragedija majku mu... Ako će tvoje srce biti srećnije, ajde ti postavi pitanje, pa da se igramo :)

17. Kome ti bre mali? Oćeš da se nađemo na trosharini, dechko????!!!!!

18. Posle kog događaja su dodate dve baklje grbu Liverpula?

19. Izgibija na Hejslu?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.