Спортски квиз

1. Arsenal Tivat, ljudi :) ili Arsenal Perast, Risan, Gospa od Škrpjela...Meljine, Zelenika :)

2. Арсенал Ада Бојана :)

3. E, oni su baš svetski čuveni... :)

Jel stvarno beše Tivat ili Risan, jebem li ga?

4. Тиват је... Сад сам изгуглао...

5. Arsenal Tivat je ansver. Sire, nastavi.

6. Aham...

Ajd sad nalupajte Četvrti šešir sa jučerašnjeg žreba košarkaške Evrolige?

Znači koji timovi su juče bili u četvrtom šeširu...Inače ima 6 šešira...

(jučerašnji Sport pored kompa - neprocenjivo) :)

7. Bačen Žurnal...biće nekome za potpalu. Laku noć.

8. Bačen Žurnal...biće nekome za potpalu. Laku noć.

Jbg. Nisam znao šta pametnije da pitam :)

9. Dva kvalifikanta, Zagreb i Nansi?

10. Ефес и Билбао су сигурно били. Мислим да су још Олимпија и Проком. Уствари сам прилично сигуран, пошто сам пратио жреб и правио сто комбинација. :)

11. Kakav sam ja idiot, ladno sam pogađ'o šesti šešir.

12. Slažem se sa YCHTT za tri ekipe, ali umesto Olimpije kažem Uniks Kazan.

13. Јеботе, у праву си, није Олимпија, они су били у петом. Али није ни Уникс, они су били у нашем шеширу. Сад сам се сетио 20 учесника, 2 су квалификанти, а не могу да се сетим само два од којих је један у том шеширу!

14. Pogodak! Nisam, mog'o da izdržim posle mog poslednjeg posta, morao sam odmah da odem da proverim jesam li bio upravo. Nisam, ali zato ti jesi. Postavljaj sledeće.

15. Ајде једно лакше:

Ко је једини кошаркаш који је био два пута узастопно МВП фајнал-фора Евролиге играјући у различитим тимовима?

16. Бодирога, наравно. Са Панатинаикосом и Барселоном.

17. Ae ja:

Ko je bio najbolji strelac svetskog prvenstva u fudbalu 94' U Americi ?

18. Саљенко и Стоичков.

Знао сам напамет све резултате тог првенства. :)

ЕДИТ: Знао напамет. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.