Спортски квиз

1. Ево једно мало теже... :)

Једна тенисерка је још као тинејџерка наишла на озбиљне проблеме. Наиме, груди су јој толико порасле, па свој таленат (тениски) није могла да искаже до краја. Тако да је била принуђена да се одлучи на операцију смањивања грудију. Пошто не верујем ни да је у првих 50, нека буде питање: из које земље долази ова млада дама?

2. Jebite se, kad god uđem na kviz ono već odgovoreno :)

3. То је јутарње разгибавање.

4. Evo jedno malo teže. Igra se drugo kolo intertoto kupa, sezona 2001/2002, Sartid- Minhen1860. Goran Bogdanovic, u punom trku radi biciklicu, baca na dupe bivšeg nemačkog reprezentativca i sa 20-tak metara pogadja malu mrežicu u suprotnom uglu. Ko je seo na dupe?

5. Pretpostavljam da je neki bek ili štoper. Ajde da probamo sa Štefanom Rojterom?

6. Nije Štefan. Mala pomoć, veznjak je u pitanju.

7. Је л' неки познат? Да погађамо ил' да чекамо одговор... :)

8. Pa mogao bi da bude Jirgen Koler

9. Legendarni reprezentativac. Bio član generacija 1990 i 1996. Nije Koler.

10. Nije Basler, al si pogodio zadnja četri slova.

11. :) Онда је Томас Хеслер.

12. Jeste, Tomas je seo na guzicu, pred Goranom. Najbolja srpska biciklica svih vremena.

13. Он и Мелер су ми пали на памет, али сам нешто мислио да је он завршио каријеру раније, па сам хтео да ставим Мелера, али ово четврто слово што је Окс погодио је пресудило. :)

Ја немам више идеју. Нека Окс поставља, ионако је погодио више слова. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.