Milan je bio prvak sezonu pre, 2004 tacnije, to su skoro rekli jer kao odavno nije uzeo titulu, tra la la. Juve izgubio tituulu 2006-7 zbog namestanja, znam da sam igrao FIFA MANAGER 07 sa Juveom iz druge lige, jedino Juve niko drugi ne ostaje osim nekog turbo autsajdera, mada sumnjam.
Како се зове наш легендарни кошаркаш, својевремено један од најбољих кошаркаша на свету, велики противник тадашње професионализације у европској кошарци, доктор наука? Довољно.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Најџел Мартин је био голман Лидса , тако да он сигурно није ..... :)
Jes jebo ga pas... Kakva je to generacija bila s Wrigtom i Bergkampom i mo's misliti svi Englezi u odbrani... ROkaj Oxe
Још и кад је играо Пол Мерсон. После довели Анелку, тог Лорена, осталу булументу и све упропастили. Нееееема више оног старог фудбала!
One-niiiiil to the Arsenal!
Vinterborn, jebote! Da, Martin je goša :)
Ne mogu da pitam, kreće gužva na poslu...
Ko je bio sampion Serije A sezone 2004/05??
Haj da probamo.. Lazio..
Лацио је био двехиљадите, ја мислим.
Милан?
Nije ni Milan, ni Lacio.
Lazio je bio odavno, tad vec otisli Sinisa i Stankovic cini mi se, Roma na silaznoj putanji, Inter vazio sa crnu rupu dobrih igraca, da nije Juve?
Ако није Рома, онда ће следећи да погоди... Рома?
Можда Рома?
Nije Roma, a ni Juve. lol
Интер?
Nou
:) Онда је то она сезона у којој су одузели титулу Јувентусу. Нико?
Pa ko je ostao MIlan ?
Niko, to je tacan odgovor. :) http://www.topendsports.com/sport/soccer/list-league-serie-a.htm
Milan je bio prvak sezonu pre, 2004 tacnije, to su skoro rekli jer kao odavno nije uzeo titulu, tra la la. Juve izgubio tituulu 2006-7 zbog namestanja, znam da sam igrao FIFA MANAGER 07 sa Juveom iz druge lige, jedino Juve niko drugi ne ostaje osim nekog turbo autsajdera, mada sumnjam.
Како се зове наш легендарни кошаркаш, својевремено један од најбољих кошаркаша на свету, велики противник тадашње професионализације у европској кошарци, доктор наука? Довољно.
Радивоје Кораћ