Eh, eh, uf, uf...Kremoneze, ne znam zašto mi ovaj tim uvek padne na pamet, kad neko pomene italijanski fudbal...možda zato što sam ko mali voleo krem i navijao za Zvezdu, a oni su bili crvenobeli
Tako je, Vlajko. Zato se i zvanično piše sa velikim L u sredini reči: AlbinoLeffe, jer obuhvata naselja Albino i Lefe. Interesantno je, recimo, da im se glavne kancelarije nalaze u trećem mestu, Canika.
Slušamo tvoje pitanje. Verovatno ću moći i večeru da pristavim dok neko ne da tačan odgovor. :)
Koji italijanski klub je najviše puta igrao u Seriji B?
Breša recimo?
Eh, eh, uf, uf...Kremoneze, ne znam zašto mi ovaj tim uvek padne na pamet, kad neko pomene italijanski fudbal...možda zato što sam ko mali voleo krem i navijao za Zvezdu, a oni su bili crvenobeli
Hoochie Coochie je pogodio. Breša se ne vadi se Serije B.
EDIT: Vlajkovo objašnjenje za Kremoneze me je tako iskreno raspoložilo. :)
Najstariji igrač koji je ikada igrao u ligi Šampiona? Završio je karijeru prije 2-3 godine.
Pravo si psetance... :)
Држао је рекорд Костакурта, па га је смак'о онај Лациов гоша, јебем ли га како се зове. Ето помоћи :)
Marko Balota? :)
Balota, tako je Dar-mar, nastavi!
Predlažem da NMF postavi pitanje, jer bez njegove pomoći nikad ne bih dala tačan odgovor.
Pošto NMF nije tu, povlačim predlog i postavljam pitanje.
Koji klub iz Serije B, iz okoline Bergama, kod kuće igra u nebeskoplavim dresovima?
Kremoneze. ovaj Atalanta :)
:)
Nije, Vlajko, treba nam klub "iz okoline Bergama".
hm, Albinoleffe ipak, a napiso sam prvo Novara...
Vidi, Vlajko bome poznaje dobro i geografiju. Novara jeste relativno blizu Bergama, ali pripada drugoj pokrajini.
Ovo je u pitanju tim koji u svom nazivu sadrži dva naselja.
ispravio sam hehe :)
Tako je, Vlajko. Zato se i zvanično piše sa velikim L u sredini reči: AlbinoLeffe, jer obuhvata naselja Albino i Lefe. Interesantno je, recimo, da im se glavne kancelarije nalaze u trećem mestu, Canika.
Slušamo tvoje pitanje. Verovatno ću moći i večeru da pristavim dok neko ne da tačan odgovor. :)
Ah ti Italijani :)
polaskan sam, mada je to daleko od istine... :)
Koja država je u fudbala imala ligu sličnoj konceptu, apertura i clausura, a da nije sa Južnoameričkog kontinenta?
Лоше си поставио питање. Има их доста у јужном делу Северне Америке, тзв. Средњој Америци.
E jbg, mislio sam na Latinsku Ameriku...