Спортски квиз

1. Koji italijanski klub je najviše puta igrao u Seriji B?

2. Eh, eh, uf, uf...Kremoneze, ne znam zašto mi ovaj tim uvek padne na pamet, kad neko pomene italijanski fudbal...možda zato što sam ko mali voleo krem i navijao za Zvezdu, a oni su bili crvenobeli

3. Hoochie Coochie je pogodio. Breša se ne vadi se Serije B.

EDIT: Vlajkovo objašnjenje za Kremoneze me je tako iskreno raspoložilo. :)

4. Najstariji igrač koji je ikada igrao u ligi Šampiona? Završio je karijeru prije 2-3 godine.

5. Vlajkovo objašnjenje za Kremoneze me je tako iskreno raspoložilo. :)

Pravo si psetance... :)

6. Држао је рекорд Костакурта, па га је смак'о онај Лациов гоша, јебем ли га како се зове. Ето помоћи :)

7. Balota, tako je Dar-mar, nastavi!

8. Predlažem da NMF postavi pitanje, jer bez njegove pomoći nikad ne bih dala tačan odgovor.

9. Pošto NMF nije tu, povlačim predlog i postavljam pitanje.

Koji klub iz Serije B, iz okoline Bergama, kod kuće igra u nebeskoplavim dresovima?

10. Kremoneze. ovaj Atalanta :)

11. :)

Nije, Vlajko, treba nam klub "iz okoline Bergama".

12. hm, Albinoleffe ipak, a napiso sam prvo Novara...

13. Vidi, Vlajko bome poznaje dobro i geografiju. Novara jeste relativno blizu Bergama, ali pripada drugoj pokrajini.

Ovo je u pitanju tim koji u svom nazivu sadrži dva naselja.

14. Tako je, Vlajko. Zato se i zvanično piše sa velikim L u sredini reči: AlbinoLeffe, jer obuhvata naselja Albino i Lefe. Interesantno je, recimo, da im se glavne kancelarije nalaze u trećem mestu, Canika.

Slušamo tvoje pitanje. Verovatno ću moći i večeru da pristavim dok neko ne da tačan odgovor. :)

15. Interesantno je, recimo, da im se glavne kancelarije nalaze u trećem mestu, Canika.

Ah ti Italijani :)

Slušamo tvoje pitanje. Verovatno ću moći i večeru da pristavim dok neko ne da tačan odgovor. :)

polaskan sam, mada je to daleko od istine... :)

Koja država je u fudbala imala ligu sličnoj konceptu, apertura i clausura, a da nije sa Južnoameričkog kontinenta?

16. Лоше си поставио питање. Има их доста у јужном делу Северне Америке, тзв. Средњој Америци.

17. E jbg, mislio sam na Latinsku Ameriku...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.