Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koji italijanski klub je najviše puta igrao u Seriji B?
Breša recimo?
Eh, eh, uf, uf...Kremoneze, ne znam zašto mi ovaj tim uvek padne na pamet, kad neko pomene italijanski fudbal...možda zato što sam ko mali voleo krem i navijao za Zvezdu, a oni su bili crvenobeli
Hoochie Coochie je pogodio. Breša se ne vadi se Serije B.
EDIT: Vlajkovo objašnjenje za Kremoneze me je tako iskreno raspoložilo. :)
Najstariji igrač koji je ikada igrao u ligi Šampiona? Završio je karijeru prije 2-3 godine.
Pravo si psetance... :)
Држао је рекорд Костакурта, па га је смак'о онај Лациов гоша, јебем ли га како се зове. Ето помоћи :)
Marko Balota? :)
Balota, tako je Dar-mar, nastavi!
Predlažem da NMF postavi pitanje, jer bez njegove pomoći nikad ne bih dala tačan odgovor.
Pošto NMF nije tu, povlačim predlog i postavljam pitanje.
Koji klub iz Serije B, iz okoline Bergama, kod kuće igra u nebeskoplavim dresovima?
Kremoneze. ovaj Atalanta :)
:)
Nije, Vlajko, treba nam klub "iz okoline Bergama".
hm, Albinoleffe ipak, a napiso sam prvo Novara...
Vidi, Vlajko bome poznaje dobro i geografiju. Novara jeste relativno blizu Bergama, ali pripada drugoj pokrajini.
Ovo je u pitanju tim koji u svom nazivu sadrži dva naselja.
ispravio sam hehe :)
Tako je, Vlajko. Zato se i zvanično piše sa velikim L u sredini reči: AlbinoLeffe, jer obuhvata naselja Albino i Lefe. Interesantno je, recimo, da im se glavne kancelarije nalaze u trećem mestu, Canika.
Slušamo tvoje pitanje. Verovatno ću moći i večeru da pristavim dok neko ne da tačan odgovor. :)
Ah ti Italijani :)
polaskan sam, mada je to daleko od istine... :)
Koja država je u fudbala imala ligu sličnoj konceptu, apertura i clausura, a da nije sa Južnoameričkog kontinenta?
Лоше си поставио питање. Има их доста у јужном делу Северне Америке, тзв. Средњој Америци.
E jbg, mislio sam na Latinsku Ameriku...