Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Meksiko, grofe?
Исправи горе и идемо даље. Ја не знам одговор у том случају.
Мислио сам да под Јужном Америком подразумеваш Латинску Америку у питању и да је ван ње. Иначе, игра се у Мексику, Панами, Ел Салвадору...
Hvala što si mi ukazao na grešku.
Ajd pokušajte ovako: Koja država je u fudbala imala ligu sličnoj konceptu, apertura i clausura, a da nije sa područja Američkih kontinenata?
Ili nek NMF ili Hoochie postave neko pitanje, jer su oba njihova odgovora tačna na moje prvo pitanje :)
NMF, ponudio si nekoliko tačnih odgovora! Ti postavi pitanje...
Nek nastavi onda NMF...
Tačan odgovor je Japan. :)
mada može i Južna Koreja...
Није требало да дајеш одговор на исправљено питање. Дошло је до неспоразума. Постави следеће ;)
Pa numem :)
Ništ ami ne pada na pamet...sve sam potrošio...
Ево, ја ћу.
Која је једина екипа и у којој сезони одиграла свих 6 мечева у групи нерешено?
(Лига Шампиона)
mislim da je AEK...
Јесте, јесте. А сезона?
2002/2003.
Да. Договорите се ко ће следећи, мада предност дајем Млати, јер је вероватно знао и име клуба кад је знао сезону.
Jedan fudbaler je sa svojom reprezentacijom nekada osvojio i EP i SP u fudbalu, a nakon penzionisanja od fudbala postao je i evropski šampion u džiu-džici. Ko je on?
Лизаразу?
Jesta. Ak, cepaj.
Како се зове једини фудбалер који је проглашен витезом док се још активно бавио фудбалом?
Bobi Čarlton
Није