У сезони 99/00 Калча у којој је Јуве изгубио титулу у последњем колу у чудној утакмици против Перуђе, у претпоследњем колу је поништен регуларан гол играча Парме у зауставном времену при резултату 1:0 за Јувентус. Ко је дао тај гол?
tabla 50x50m, figure po 30-40kg u zavisnosti dal je muski ili zenski sah, vreme 10min po igracu, pa cepaj brzopoteznu partiju.
igrac mora da ima odlicnu 3D koordinaciju, da zna da igra sah i da moz trci brzo sa objektom od 40 kila u rukama. pa ti napadaj lovcem sa jednog kraja table na drugi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Хахахаха, целте.
Да није Лече?
Јесте, с тим што га ја зовем Леће.
ЕДИТ: Цепај даље.
Koji lol :)))
Ма и ја га зовем Леће, него из зајебанције...
У сезони 99/00 Калча у којој је Јуве изгубио титулу у последњем колу у чудној утакмици против Перуђе, у претпоследњем колу је поништен регуларан гол играча Парме у зауставном времену при резултату 1:0 за Јувентус. Ко је дао тај гол?
e, a imao sam ja jos par ideja za sportove.
paz ovo: ultimat sah!
tabla 50x50m, figure po 30-40kg u zavisnosti dal je muski ili zenski sah, vreme 10min po igracu, pa cepaj brzopoteznu partiju.
igrac mora da ima odlicnu 3D koordinaciju, da zna da igra sah i da moz trci brzo sa objektom od 40 kila u rukama. pa ti napadaj lovcem sa jednog kraja table na drugi.
izvinte sto spemujem, odo...
Ди Вајо?
Па не иде. Поље би било 6,25х6,25 м, а фигуре би онда биле много ситне за ту величину поља. :) Разради то мало...
Није Ди Вајо. Али јесте играо у Јувентусу касније.
nema to veze, na ekranu bi video tok meca sa strane, a sahisti na tolikoj tabli i onako moraju da imaju partiju u glavi :)
Онда се уопште не исплати појести фигуру у центру табле! :)
Пу, јеботе, заборавио сам им екипу целу. Само Буфона знам да је отишао у Јувентус после.
А јес' био тад занимљив Калчо... Штета што се толико намештало.
Fabricio Mikoli?
Није Миколи.
krespo?
Је л' био стандардан првотимац тај човек?
znam par njih iz postave samo zato sto sam u to vreme igrao menadzera 99/00 :)
Тирам?
:) И ја сам играо са Пармом неку од тих сезона чемпионшип менаџера. Нису ни Креспо ни Тирам. Овај је био репрезентативац Италије. Сад је лако. :)