Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Не зна нико, дај да видимо тог баџу! :)
Stiven Li je u pitanju. Buca bucasta.
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Betfred+com+World+Snooker+Championships+QG-ur4uYqEAl.jpg
Ajde drugo pitanje, ovo je bilo malo teže:
Ko je najpoznatiji navijač Fulama?
Majkl Dzekson?Imaju njegovu statuu ispred stadiona.
Mrtvi pedofili se ne broje :)
Uuuu jebote Okse brate, lakše malo, majku mu. :) I ja sam mislijo da je Đekson. ZNAM ZNAM! GROFOZIJE! xD Dok se ne setim nekog poznatijeg, on je! :D
Ajde bre ljudi, lik je mega poznat i stalno je na tekmama.
Данијел Редклиф!
Ne, u pitanju je još poznatiji britanski glumac.
E, sad, to britanski me baš buni. Realno, trebalo bi Lukaš da preuzme pitanje jer nema jebene šanse da je poznatiji od Đeksona. Aj da doprinesem odvaljivanju: Hju Džekmen? xD
Близу си био, Хју јесте, ал' је Грант.
Aj Del Toro, postavljaj.
Ufff, Norvežanin neki. Aj da odvalim, Rasmundsen? xD Je l' postoji taj uopšte? :D
Ако постоји, онда ја не знам за њега. Али јесте Норвежанин.
Romoren, 230 i kusur...
Ma prošle godine onaj Norvežanin skočio 246 metara, ne znam kako se zove...
Није Роморен, јесте прошле године и јесте 246,5 метара.
A ubeđen sam da je neko na R. Kad Šarlo reče Romoren, ja rek'o taj je 100%. :) Mada mislim da ima onaj tipičan sufiks za ta nordijska prezimena - sen. 'Nači Rblablasen. Sam na dobrom putu? xD
Ево ти помоћ, иницијали- Ј.Р.Е.
sad si nam mnogo pomgao ja nem pojma