Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јенс, или Јан, Ериксон нпр.
Jirgen Rblablatruć Eriksen? :D
Everson?
Ešlirencauer :D
Скочимиш најближи.
Ајде ако хоћете да играмо, нек поставља неко питање, Јохан Ремен Евенсен је одговор.
Jebote, ne bi pogodili do sljedećeg bogojavljenja....
Ih, da je sledeće Bogojavljanje... Ne bismo do nestanka Sunca jebote. Aj cepi nešto Skočimiše. :)
Aj neka neko nastavi. :)
Sami nadjite tacan odgovor nakon posta, jer ja necu biti tu, pa eto neka kviz ide...
Fiser?
Ne mogu ja da nadjem odgovor nigde .. ajde Mančester, postavi ti, možda si pogodio
Ja mislim da je mozda Kasparov?
Ma nevažno, neka postavi neko drugi
Nisam kreativan
Marijuš Pudza!
Jeste Skocimise teraj :)
Mora da je onaj ludi Juzni, kad moze onako da ga olupa o glavu, moze i o beton 15 puta bolje :) ... Ili Safin kad malo bolje razmislim
Safin jeste. KOliko? :D
Drži rekord i za ukupno polomljenih reketa - 1055 tokom karijere.