Спортски квиз

1. Не, не и не.
    Није он толико хуман. :)

2. Znam! On je trazio grablje! Neke humanitarne grablje, naravno.

3. Ааааа не! :)

Ево помоћ: Везано је за канцеларију тог гувернера.

4. Nešto u vezi poznanstva sa gomilom slabo odevenih humanitarki?

Edit: sve to u kancelariji? :)

5. Je l' tražio da se neko drugi useli u kancelariju?

6. Da ga postavi da bude gradski ombudsman?

offtopic - zasto imas Ivanova na avataru, a zoves se Zola?

7. Није и није. Био је баш хуман, односно да помогнем анималистички је био настројен.

Офтопик - Заборавио сам да променим аватар. Држао сам га током СП.

8. Da iznese sve preparirane zivotinje iz kancelarije?

Oftopik - Od Italije 1990? :D

9. Није.

Па то је више био неки знак поштовања према најружнијем играчу на СП икада. :)

10. Da guverner ne ubija više muve?

11. Ako se ne varam muve su Obamina kategorija :D

Da pusti neke silne papagaje i papige kako iz kancelarije iz kaFeza tako i iz lokalnog zooloskog vrta?

12. Možda je guverner imao jelensku glavu na zidu :)

13. Чрч је у праву, нећу сад да вас замарам са детаљима, али тражио је да ослободе неког врапца из канцеларије.

Изволини наставити Чрч.

14. vraaaaapca!
    ludak! a ja se sprdala za papagaje...

Koja je naša atletičarka bila prošle godine 4. na svetskom prvenstvu? I tim rezultatom postavila novi državni rekord.

15. Bravooo :)
    u narodu poznata kao tetka na črč pab \o/

pucaj

16. Kolika je najmanja razlika izmedju pobednika i drugoplasiranog u istoriji Tur de Fransa?Koje godine je to bilo i kako se zovu biciklisti?

17. To ce da zna samo ko je pratio ove godine. Ja sam pratio, al' da me ubijes ne mogu da se setim... Ovo bez gugla ne moze.

18. Ja sam biciklisticki zaludjenik pa sam morao ovo da postavim.Ako je potrebno onda Let there be google...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.