Спортски квиз

1. Zar mi nemam sporazumni i prećutni dogovor da se kviz igra bez gugla, pa majkamustara gde je u tome draž...
    Niko domaći... pf...

2. nisam hteo ozbiljno nego imam vecu motivaciju ovako onako mogu da idem do prekosutra ali sad ozbiljno neznam.nism koristio gugl ali nisam ni znao da nemoze ja sam ovde novi ,nema ni mesec dana a slobodno recite sva pravila ja cu da postijem

3. -prvo pravilo negacija glagola se piše odvojeno
    -drugo pravilo, što si ukapirao nema CAPS LOCK, svi fala Bogu lepo vidimo
    -treće zlatno pravilo nema Gugla, mi smo fer i ovde smo da se zezamo, pa ako pogađamo, pogađamo do prekosutra, tražimo pomoć, asocijacije i tako to... A ne ja zavučem pitanje i ti mi paf gugluješ i rušiš Sneška.
    -četvrto pravilo Church pub je žensko :D
    -ostala pravila će ti se kasti sama :P :P :P

4. ma imam problema sa tastaturom neradi dobro space i neka slova pa vidis da mi u pola reci po neko slovo nedostaje

5. Evo pomoći, radi se o Litvancu. Učestvovao '89. Sad je trener nekog kluba.

6. da nije onaj sto nam je dao 3 trojke u poslednjim trenucima.trener je valjda lijetuvo ritasa kako se vec zove klub igro protim partizana prosle sezone u evroligi

7. Taj je. Još da pogodiš ime.

8. joooj sad se treba setiti.na vrh mi jezika

9. jel ima ono fora prvo slovo tako nesto?

10. Ajde evo za tebe ima. Inicijali R.K. :)

11. Jeste D&M, u pitanju je Rimas Kurtinaitis. Bio jedan od najboljih evropskih šutera, ali je imao toliku tremu da su prva tri šuta bila kratka metar, a treći prejak za metar.

Ajd nastavi dalje.

12. Koji nas fudbalski selektor je vodio najvise timova na Svetskim prvenstvima i koliko je to timova bilo.

13. Bora Milutinovic. Mislim da je čak pet timova vodio na SP.

14. Jeste.svaka cast ovo je bilo brzo.

15. Koji skijaš ima nadimak inspirisan jednim filmom i kako glasi taj nadimak?

16. Herminator - Terminator, tj Herman Majer.

17. Koja sportistkinja se opušteno takmičila s muškarcima i uglavnom ih drala? Inače, jedno vreme je zvanično bila u top 10 u tom sportu.