Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dean Windass, a?
Svak čast za pitanje.. :).. Geret Sautgejt je ranije završio, je li?
Svaka cast, jeste Windass :)
Ma jebo sam ga što sam ga pogodio, kroz magletinu se sećam ovog igrača... :)
Nek postavi neko slobodno pitanje, ja nemam sad ništa u rukavu.
Kako se ne secati Dina legende, prvo sto ima najjace prezime u istoriji fudbala, drugo, uveo je Hal u Premijer ligu fenomenalnim golom protiv Bristol Sitija, trece, skroz Ok igrao u Premijer ligi uprkos 15ak Kg viska i poslednje, dobio zuti karton jer se zagrevao pored Rorija Delapa dok je ovaj izvodio aut :)
ahahahahaha, pravi bre onaj engleski fudbaler :)
Hajde posto niko nema inspiraciju, opet cu ja.
Pre tri godine, jedan veliki gradski rivalitet u jednoj od manje popularnih evropskih liga je ugasen zbog bankrota jednog od klubova.
O kojim klubovima se radi?
Ma udri slobodno...
Inter Bratislava. ovo znam zbog Zvezde. :)
Uuuuuf, nisam mislio na njih :D
e jbg...će pokušam kad se setim :)
Ferencvaros je bankrotirao?
Jeste, ali ne pre tri godine(inace, isto vazi i za Inter Bratislavu).
Da nije dobro nam poznata Artmedia?
Nije :)
Rival koji nije bankrotirao je igrao LS pocetkom 2000ih a juce je igrao Europa Ligu.
Da nije švajcarska liga?
Stativa :)
Moram da dopunim pitanje, posto izgleda nisam lepo objasnio:
dakle, rivalstvo je unisteno bankrotom tako sto je kao posledica bankrota ta ekipa izbacena iz prve lige u regionalnu ligu.
:) E onda je Austrija. Jebem ga, da nije Šturm propadao? Čekaj, LASK dal beše iz Graca.
Nije bitno. Moj odgovor Šturm.
Hahahaha pa jeste Sturm, ali Sturm je i dalje u prvoj ligi.
Klub koji je bankrotirao je GAK iz Graca, koji je sad negde u petoj ligi.
Nastavi :)
Inace, LASK je iz Linca, i oni su rivali sa Ridom.
A ja sam profesionalni bukmejker, pa zato znam sve ove gluposti :))