U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Idi bre... :) Gde bi se setio za GAK, Šturm pi pade na um :)
Ajde kad priznaješ, bukmejkere...da vidimo ovako:
Protiv koje reprezentacije nam (Stara Juga) nije upisan jedan koš na nekom Svetskom, i onda umesto da prođemo u četvrtfinale, morali smo da se zadovoljimo samo borbama za plasman?
Bukmejker nema pojma :)
ahahaha.
Zaglavimo ga ovde. Ajde pomoć, to je bilo 1954. godine.
Protiv Čehoslovačke.
Ne. Nisu tad ni učestvovali, to je bilo južnoameričko maslo, u stilu prvih svetskih prvenstava.
Argentina?
Ne.
Da lupam, mada nisam čuo da igraju košarku tamo, Peru?
Ako ispadne da sam potrefio, u šta sumnjam, nek neko postavi pitanje mjesto mene.. ;).. Sto godina
Ahahahaha, na prvim svetskim prvenstvima u košarci najviše je bilo učesnika iz Južne Amerike, i prva svetska su se tamo igrala :) Nije Peru.
Brazilijerosi?
Oni su bili zemlja jaki tad, nismo mogli s njima ni ljudski da igramo, a kamo li da nas pobede na mufte :)
Ajde...moja omiljena južnoamerička zemlja :)
Urugvaj. Oni mnogu volu da nas potkradaju. :)
Jes, oni su. Nastavi. Bilo je 55:52 za njih posle produžetka, a nije priznat neki koš našima.
Oduvek voleli da nas poprckuju, mamu im. :)
Koja NBA zvezda je kratak period bila formalni član Partizana? (Nije odigrao nijednu utakmicu).
Je l to bilo 99. kad je bio lockout ili...? Tim Dankan?
Nije. Ovaj je iz Partizana otišao u NBA.
Raša Nesterović. ( nije baš zvezda, ali...)
Ne. Iz lige u kojoj je igrao nije bio moguć prelazak direktno u NBA, pa je Partizan bio posrednik.