Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jbg, košarku nikad nisam voleo, pre neki dan je nazvah i seljačkim sportom :) al ajd da pokušam...Sabonis.
Nije, ovo je baš skoro bilo.
Čini mi se da je Španac neki.. Ali mi ova ženska intuicija ne radi na imena.. Jbg :)
jebote, od Španaca sam čuo za Garbahosu :)
Jeste Španac, a nije Garbahosa.
Rudi Fernandez.
Jes. Lepak nastavi.
Koliko kosarkasa Crvene Zvezde ima reprezentacija Srbije na ovom sirem spisku za pripremne utakmice?
Nijednog.
Jebote, pa valjda nijednog. Mislim,nijednog...jedino Bjelica, mada ajde nek bude: Nijednog.
Bjelica i Kešelj do skoro bili Zvezdini, al više nisu.
Mlato, sutaj...
Neka nastavi slobodno Vlajko, zakasnio za koju sekundu. Nemam trenutno pitanje, tako da, Grofe, pucaj slobodno.
Ok. I onako nemam ništa pametnije da radim. Za Kešelja se ne setih.
U sumo rvanju se održava 6 puta godišnje nekih zajebanih turnira sličnih Grend Slemovima u tenisu. Rang, bogatstvo i kurvetine zavise od njih isključivo. Učestvuje ne znam koliko najjačih (ne mogu guglam sad), poenta je da svako od učesnika "odigra" sa svakim po jedan meč. Ako ima više pobeda od poraza njegov rang raste i obrnuto. Zato, je jedna pobeda presudna i taj meč je mnogo važniji od nekog drugog.
Koju pobedu po redu treba da ostvari taj sumo rvač da bi bio siguran da je izašo pozitivan sa turnira?
Vidi ga Vlajko što se razume u sumo rvanje. :) Ja nemam pojma, mogu samo da nagađam... Recimo - 6.
e jebem li ga sad...
Ahahahaha, ma gde se razumem, znam ova osnovna pravila :)
Blizu si Mlato :)
Nisi nam definisao koliko ima takmičara, jer vjerovatno zavisi od turnira do turnira, te možda to i nije bitno.. Te da se orjentišem na prvu ili zadnju, jer moraju postojat sigurno :).. Prva neka bude..
eto nije, ali reko da probam.. Ko proba ne skita, vele.. :)
Nije prva, brate. pazi ovako, na svakom ima različit broj takmičara (možda i isti) nije bitno, ali svako ne odigra sa svakim, to sam reko.
Odatle proizilazi da se svako sastaje sa jednakim brojem takmičara, zato je uvek ta pobeda bitna. Nema ispadanja. Bio sm malo konfuzan, al to je to :)