Svako od njih se takmiči sa po 15 učesnika, znači ima 15 meča za svakoga. I ako neko ima odnos 8:7 onda mu se rang povećava, i može da jebe misice, a ako ima 7:8 onda mu pada rang i mora sam sebi da briše dupe, da pravi hranu :)
Tako da je osma pobeda najbitnija. I još nešto ako neko ostvari osmu pobedu pre kraja turnira on se i dalje takmiči, najveće prevare u ovom časnom sportu se dešavaju baš zbog osme pobede, i to kad se sastanu obezbeđeni i neobezbeđeni rvač.
Један кошаркаш Црвене Звеѕде је крајем 80-их на једној утакмици Купа Кораћа у Француској дао кош преко целог терена, и како је то тад била невиђена реткост као својеврстан омаж том поготку је добио на поклон нов Рено 4. О коме се ради?
Pročitah da igra svak sa svakim.. Prelećeh.. ;)
poslednja... ne pitaj zasto... ne znam.. ako jeste, ti ces nam objasniti... :D
Može da bude, a i ne mora da znači :)
Ajde neka bude 5. Kontam da bi bilo mnogo da se bori za 13 takmičara.
Nije, Mlato, teraj dalje. ;)
4?
Japanski Olimpijski Komitet. :)
U majku mu. Sad ću promenim taktiku, krećem sa rastućim nizom. 7
Odlična taktika.
Nije 7.
Onda je valjda 8 (na kurcu te nosam). :)
Ahahahahaha :)
Jes, jes. To je tačan odgovor.
Svako od njih se takmiči sa po 15 učesnika, znači ima 15 meča za svakoga. I ako neko ima odnos 8:7 onda mu se rang povećava, i može da jebe misice, a ako ima 7:8 onda mu pada rang i mora sam sebi da briše dupe, da pravi hranu :)
Tako da je osma pobeda najbitnija. I još nešto ako neko ostvari osmu pobedu pre kraja turnira on se i dalje takmiči, najveće prevare u ovom časnom sportu se dešavaju baš zbog osme pobede, i to kad se sastanu obezbeđeni i neobezbeđeni rvač.
Nastavi.
Koja fudbalska legenda ima fobiju od letenja avionom, pa je na sva inostrana gostovanja išao kopneno-vodenim putevima?
Бергкамп.
Ovo je bilo baš brzo. Nastavi Djimloni. :)
Једно претешко питање следи.
Један кошаркаш Црвене Звеѕде је крајем 80-их на једној утакмици Купа Кораћа у Француској дао кош преко целог терена, и како је то тад била невиђена реткост као својеврстан омаж том поготку је добио на поклон нов Рено 4. О коме се ради?
Stvarno je preteško pitanje, vidiš da se niko ne usuđuje da proba da pogodi.
Tomašević. :)
Не, он је играо мало касније. Мала помоћ, 'ајд...
Био је плејмејкер, завршио око 90. каријеру. И пре Звезде играо колеџ лигу.
Треба још помоћи?
Ma i sa još pomoći ja ne mogu da pogodim. :)