Спортски квиз

1. Pročitah da igra svak sa svakim.. Prelećeh.. ;)

2. poslednja... ne pitaj zasto... ne znam.. ako jeste, ti ces nam objasniti... :D

3. poslednja... ne pitaj zasto... ne znam.. ako jeste, ti ces nam objasniti... :D

Može da bude, a i ne mora da znači :)

4. Ajde neka bude 5. Kontam da bi bilo mnogo da se bori za 13 takmičara.

5. Nije, Mlato, teraj dalje. ;)

6. Japanski Olimpijski Komitet. :)

7. U majku mu. Sad ću promenim taktiku, krećem sa rastućim nizom. 7

8. krećem sa rastućim nizom

Odlična taktika.

Nije 7.

9. Onda je valjda 8 (na kurcu te nosam). :)

10. Ahahahahaha :)

Jes, jes. To je tačan odgovor.

Svako od njih se takmiči sa po 15 učesnika, znači ima 15 meča za svakoga. I ako neko ima odnos 8:7 onda mu se rang povećava, i može da jebe misice, a ako ima 7:8 onda mu pada rang i mora sam sebi da briše dupe, da pravi hranu :)

Tako da je osma pobeda najbitnija. I još nešto ako neko ostvari osmu pobedu pre kraja turnira on se i dalje takmiči, najveće prevare u ovom časnom sportu se dešavaju baš zbog osme pobede, i to kad se sastanu obezbeđeni i neobezbeđeni rvač.

Nastavi.

11. Koja fudbalska legenda ima fobiju od letenja avionom, pa je na sva inostrana gostovanja išao kopneno-vodenim putevima?

12. Бергкамп.

13. Ovo je bilo baš brzo. Nastavi Djimloni. :)

14. Једно претешко питање следи.

Један кошаркаш Црвене Звеѕде је крајем 80-их на једној утакмици Купа Кораћа у Француској дао кош преко целог терена, и како је то тад била невиђена реткост као својеврстан омаж том поготку је добио на поклон нов Рено 4. О коме се ради?

15. Stvarno je preteško pitanje, vidiš da se niko ne usuđuje da proba da pogodi.

16. Не, он је играо мало касније. Мала помоћ, 'ајд...

Био је плејмејкер, завршио око 90. каријеру. И пре Звезде играо колеџ лигу.

17. Треба још помоћи?

18. Ma i sa još pomoći ja ne mogu da pogodim. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.