Спортски квиз

1. Kezman svakako nije bio najbolji spic tada. Bar meni :) Nije Osasuna.

Lari, bar si prvo slovo pogodio,eto toliko da olaksam.

2. Kone je rođen daleko od Pirineja. Neki španac je baš.

3. prešao je verovatno u santander pa je došao žigara, ali nema šanse da se setim lika

4. Ili je prešao u Rasing da igra saŽigarom :)

5. Sa Zigarom, dabome.

6. Кежман Жигара исти кирац во ко во.

7. Al jal u Valensiju jal u Rasing, ako se nije snašao više mi deluje da je Valensija jebo mu majku ako se nije snašao u Rasingu lolo

8. ЦИТАТ Lari, bar si prvo slovo pogodio,eto
    toliko da olaksam.ТИЦ
    ПА ЈЕ Л' "А" ИЛИ "К"? ЛОЛО

9. POnavljam.

EDIT: LJudi ovo je bas jebanje mame, zamislite nekog lika iz nekog kluba koga ste iz nekog razloga gotivili. E to je on. :D

Guglajte, necu se ljutiti, jbg, bas je zajebano, nema sanse da ga iko zna...

EDIT 2:

Al jal u Valensiju jal u Rasing, ako se nije snašao više mi deluje da je Valensija jebo mu majku ako se nije snašao u Rasingu lolo

PA pazi, ostao je jednu sezonu, nije da se nije snasao. Dao je 10ak golova.

EDIT 3: Pa prvo majku mu, od Aruna Kone! :D

10. Čekaj, je l' bio u Valensiji ili u Rasingu?

11. ANTONJITOOOOO!

http://www.number1sport.es/wp-content/uploads/2013/05/Captura-de-pantalla-2013-05-22-a-las-10.21.04.png

Jel cuo ikada neko za njega?

Secam se da sam u Pesu birao Sevilju i stavljao ga u spic iako je imao fazon 50 ocenu a prvi napadac 82. :D

12. Ja nisam, al nije imao tako opskurnu karijeru

13. Možda na PES 4 ili 5. Postavi ješ neko pitanje, super su.

14. Sećam ga se iz menadžera, al' ne bih pogodio bez Gugla, a i nisam znao kako izgleda.

15. Evo vam jedno brzinsko!

KO nabije sve na kurac!?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.