Jaooo bre! Gledao sam relativno skoro na Sport Klubu o njemu, kako je kao bio dobar u Sevilji ali bla bla nije bio dovoljno dobar, pa je otišao u Kserez šugavi i tamo se nadavao golova i sve. Evo sad vidim da sam već posetio njegovu stranicu na Vikipediji, i motao mi se po glavi, ali se tog Antonjito ne bih setio.
EDIT 2: Defanzivac, igrao kod nas u ligi u jednom od dva najveca kluba, i igrao u jednoj ruskoj ekipi koja je zamalo postala veliki tim, ali se raspala i sad ispada iz lige. :D
antonjito zvuči kao ime za nekog malog konja što ga cigani teraju po vašaru lolol
Mamić
Nije Mamic...
jepse dvajte, ostalo na drugoj strani.
EDIT: Ovo Gvozden zna garant.
Антоњито?! Јбт, где се њега сети?
Jaooo bre! Gledao sam relativno skoro na Sport Klubu o njemu, kako je kao bio dobar u Sevilji ali bla bla nije bio dovoljno dobar, pa je otišao u Kserez šugavi i tamo se nadavao golova i sve. Evo sad vidim da sam već posetio njegovu stranicu na Vikipediji, i motao mi se po glavi, ali se tog Antonjito ne bih setio.
Ne znam lolo i ja sam mislio da je Mamić
Ja ga zgotivio zbog imena i frizure. :D
Dakle...
EDIT: Vrlo je lako, bar ja mislim.
EDIT 2: Defanzivac, igrao kod nas u ligi u jednom od dva najveca kluba, i igrao u jednoj ruskoj ekipi koja je zamalo postala veliki tim, ali se raspala i sad ispada iz lige. :D
Bora Drljača :D
NIje Bora, ali je taj fazon imena. :D Ima gore u postu opis.
koroman?
edit- nije defanzivac jebo me ker
Jok.
Не знам шта ће тврдити Блдга да је тачно, али ја знам да је одговор Чеда Витковац. Све вас набије на курац.
Је л' у Томску игро?
Stevane, najblizi si. Rima je u pitanju. Nije Tomsk.
Претпоставио сам да је неки на -ац.
glogovac!
TAKO JEEEE!
STEVO GLOGOVAC, STEVO GLOGOVAC, SVE NABIJE NA KURAC STEVO GLOGOVAC!
http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/footballcentral/footballcentral/51512_104x102.jpg
najtrofejniji nemački klub posle bajerna?
Hamburger?
Борусија Менхенгладбах?