Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Danci?
Stiven strajks agen, Švedska sa 11 medalja. Danci nemaju nijedno zlato, a ukupno imaju ,,samo'' 4, dok Island čini mi se nema medalja uopšte.
lolo koji smo znalci aca i ja
A dobro, logično je da su Skandinavci, samo je trebalo ubosti prave. :)
A brate hteo sam sssr, pa naše, pa francuze, i onda reko' da šinem island, jer nešto pamtim jak island iz vremena kad sam bio klinac, ono, sprdnja :)
Stivene, ako si tu postavi još nešto na brzinu da vidim, pa valja spavati i ići u nove radne pobede.
Džerardov ako se dobro sećam, pročitao sam to negde.
Јесте, скоро се помињало и на форуму.
Može biti. Da nastavljam ili da bataljujemo?
aj još malo
Gde je drogba počeo karijeru?
Олимпи(ч)к Марсејљ?
Jok, tu je već bio zmaj, al' jeste francuska.
Edit: čak ga je neki naš čovek progurao kao igrača, prepoznao u njemu potencijal (u stvari afričku šljivu, hehehe).
Monako?
Jok.
edit: nije u prvoj ligi.
СЕНТЕЋЕН
C.
Lens?
Nije.