Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bastia? Dižon?
Tu si, jes' druga liga, al' nisu ti.
'ajd', pošto je kao klinac počeo u jednom, a profesionalnu karijeru počeo u drugom, koji god da pogodite uvažiće se, to je to za večeras, dosta.
Ајде да се укључим
Генгам
Jok, za njih je igrao posle ovih, a kasnije iz gengama otišao u marsej.
А јебига ја се сетио слике са Малоудом у Генгаму.
Ајде рецимо Оксер или можда Нанси
Još malo i pobrojaćemo sve drugoligaške timove iz francuske, šta. Nisu ni oni :)
Imam jedno jako interesantno pitanje, al' njega ćemo sutra jbg.
Nisu ni brest, ni klermon, ni avr, ni istr, šateru, eto da pomognem lečka, lolo
Da nije u Lavalu počeo da igra kao klinac?
E JESTE BRATE, A U LE MANU POSLE POČEO PROFESIONALAN FUDBAL, PA IŠAO DALJE.
Арл, Лавал, Тур.
Више не знам бему лебац
haha, robene, zakasnio si :D
škk
U jebote, sad gledam, tražim le man po drugoj ligi, vidim nema ga, samo laval, i odem na vikipediju i vidim da su batalili fudbal krajem 2013., ako sam lepo pročitao. Fazon.
аххахха која лудница.
да га батаљујемо, ваља сутра мозгати одморан
U lavalu je počeo drogba, i tu ga je valjda neki naš čovek progurao, posle išao u le man i počeo profesionalno da igra sa 18 godina. Ja sam prvo mislio na le man, pa posle reko' uvažiću bilo koji, i sad pročitam da se le man raspao. A ja kapirao da su još u drugoj ligi.
Ne sme duumree kviiiz!
Evo jedno lagano.
Доста му је требало, ваљда. Ако игра скоро 20 година у Интеру, нека буде 16?
Чини ми се да је то било прошле сезоне. 2013. године, после 18 година играња.
Truc pogodio... 16 godina, odnosno 548 utakmica.