Спортски квиз

1. ма немају они ни квалитет, можда понекад кад је лош турнир генерално.

2. лол, можда није био трагичар за репрезентацију. можда је било нешто у клубу.

cekaj on je u real dosao iz totenhema? U realu je odigrao 3,7 utakmica fazon znaci jedino ako je bio tragicar totenhemu u liga kupu lolo
    u reprezentaciji mozda ali u klubu bas sumnjam

Sad kad bude on slobodno me isprskaj hahaha

3. чекај, бре, ја причам о саутгејту. о коме ти причаш?

4. O sautgejtu.
    jeste on jbt sad sam pogledao cepaj dalje i isprozivaj me slobodno haha

A svabe ko da su znale mamu im jebem programiranu ostavili kapitena melera za 6u seriju

5. Inace odlicna penal serija golmani ko telici ne znaju gde biju sve sami majstori sutirali

Pogotovo ovaj matavulj siman haha koja mi je on komedija od golmana

6. играо је у астон вили, па у мидлзброуу. не знам да је после ишао у друге клубове.

ма шта ти знаш, имао си осам година тад, лол. ја сам тад имао свеску у коју сам писао све резултате, стрелце.

7. дај линк од те серије пенала...
    ЕДИТ: не треба, нашао сам

ЕДИТ: Заборавите ово питање... Имам много боље.

8. Један сенегалски фудбалер је проглашен од стране британског Тајмса за најгорег фудбалера. Како је он завршио у Премијер лиги? Тако што је неко ко се представио као Жорж Веа позвао телефоном менаџера једног енглеског клуба и представио тог фудбалера као рођака који је играо за Пари Сен Жермен и за репрезентацију Сенегала. Менаџер је решио да потпише играча, а тек касније се испоставило да је позив био од једног другара тог фудбалера. Одиграо је само један меч, ушао као резерва, играо мало на запрепашћење свих навијача и замењен касније. Убрзо је напустио фудбал и завршио колеџ у Енглеској. Погодите о ком менаџеру или о ком клубу се ради.

9. Bilo je negde pre jedno sedam osam meseci, pisale e novine, na foru da se tad uglavnom telefonom sve dogovaralo, tj. da je davno bilo, nije bilo yt snimaka i sl. i da je samo na osnovu tog razgovora dobio ugovor. Zaboravio sam ime, mrzi me da lupam glavu. I ovo sam slučajno naleteo na temu.

10. па ионако тешко да ће неко знати... лупи два-три клуба, па да окачим причу на спортске занимљивости.

11. Bolton? Mislim, kod njih je Đani legenda, pa je sve moguće.

12. није болтон, ови играју и сад у премијер лиги.

13. Mislim da je Sanderlend, Sautempton, Šefild, nešto tako. Okači, do jaja je priča.

EDIT: Pošto igraju u PL sad, da otpišem Šefild, nek bude Svonsi umesto njega. Mada lupam.

14. јесте, саутемптон је у питању. грејем сунес га је довео после тог телефонског разговора и тако је створена легенда. заменио је ле тисијеа у тој јединој утакмици, а цео стадион није могао да верује шта се дешава. постављај следеће питање.

15. окачио сам тамо на теми са занимљивостима... погледај и блог који сам окачио, има занимљивих прича.

16. Radi se o crnji, Murikancu, bio 10 puta na ol staru, 2 puta šampion NBA, dvojka, odličan šuter i veoma poznat igrač. Penzionisan. Njegovo ime je ime nekog filmskog junaka, koje? (domaćeg filma)

*Puno ime i prezime

17. Jebo sebe ja sam jutros pomesao sautgejta i vudgejta hahaha

18. Dio da nije Valter?

19. Pročitaj opet pitanje... :)
    Možda si lupio, šazam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.