U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa pisalo je prvo samo ime pa sam mislio da je valter kao valter brani sarajevo xd
Evo samo da ne spemujem redzi miler i rej alen
Znam ja šta si ti mislio... :) Zato sam i ispravio, da ne biste pogađali junake umesto košarkaša...
Ali kad god nešto na ovim kvizovima ima veze sa filmskim glumcima i sl. prvo je Valter pa sve ostalo... :D
Pa valter mi je zvucalo ko da moze biti murikanac
реј ален? је л' он пензионисан уопште?
претпостављам да је филм доктор реј
Po pola ste pogodili. Valter Rej Alen, jel doktor Rej domaći film uopće?
E vidiš pojma nemam da l je penzionisan, al jebemliga, ne igra nigde (da ja znam), pa sam kontao da je tuto finito s karijerom.
немам појма, слабо сад пратим нба. кад си рекао да је шутер, после сам само покушавао да се сетим филма у ком је лик реј, лол. ваљда је домаћи, тако ми се чини. а нисам знао да му је право има валтер.
ај нека псето поставља, ја не знам сад ништа.
Koji poznati nba kosarkas poreklom iz afrike je studirao na fakultetu u majdanpeku?
сад ложиш, признај. мануте бол?
Nije manute. Poznatiji mnogo
олајџувон?
Ne brt
dikembe mutombo brucos iz majdanpeka
OBINA EKEZIE!
EDIT: Mpalanda Mukombo Zan Zak Vamutombo
Bravo sanitarni cepaj dalje
лол, какав мутомбо у мајданпеку? зајебавате. не верујем док не видим индекс.
hehe,stari dikembe sfrj student.
koga je ivanisevic pobedio u finalu vimbldona?
Agasi?
raftera