Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Aj bezi truc ja ne verujem da vam je ovoliko trebalo da pogodite to sam zadao samo jer je lako da ne umre ovo nisam imao nista drugo
jeste raftera.cepaj!
aj kad smo tu...
агаси?
а није агаси, он је нешто раније освојио. претпостављам да није сампрас...
nije.
ovaj teniser je tada osvojio i nikad više...
Goran Ivanišević
а знам, михаел штих?
mozda majkl ceng?
Beker?
niko od njih. lol
јебига, онда је једини освајач којег не могу да се сетим из деведесетих. то је била најслабија завршница вимблдона икада, ако је то та на коју мислим. сви су најбољи поиспадали, па су у финалу били аутсајдери. све ми кафељников пада на памет, али знам да није он.
Boba Zivojinovic u dublu? :D
Jebo vas tenis dajte neki muski sport
hint: holandjanin češkog porekla :)
Jebeni Krajiček. To jeste bilo najgore finale ikada, sa onim nesretnim crncem kojeg se ne mogu ni setiti.
krajiček. u finalu sa vašingtonom.
Tada su još ranije poispadali svi jači igrači, mislim da su u polufinalu već bili boranijaši.
Hajde nešto, valjda lako od mene. Koji sprinter se smatra najnesretnijim olimpijcem ikada, jer ima četiri srebra sa dve različite olimpijade? Eto, može i koje su dve olimpijade u pitanju, da ne bude prejednostavno.
крајичек, јеботе. погледао сам, агаси и бекер испали од квалификаната, сампрас у четврт-финалу од крајичека 0:3. овог из финала се и не сећам.