Спортски квиз

1. није баш тренерска легенда, више сам мислио на то да је направио одличан посао са претходно јако осредњим премијерлигашем.

са претходним тимом је био троструки првак и освајач купа државе, и вицешампион уефа купа 2002/03.

2. аха, мартин о'нил да није?

3. ja cu da lupim.gordon strahan?

4. јесте мартин о'нил, мики уграбио први.

5. nek postave truć ili čvor, odoh da igram heks.

6. кул, нисам знао да је тад играо у нотингему. гледао сам онај филм о брајану клафу, али то су дешавања из периода кад је био у лидсу.

7. Осамдесетих година, једна кошаркашка екипа је (може се слободно рећи) залутала у Куп шампиона. Тамо су направили изненађење у првом колу избацивши Бенфику из Лисабона, да би онда у другом колу за њих ипак био прејак мадридски Реал. Занимљиво у њиховом учешћу је то што су овај кратки бљесак овог клуба и ова два двомеча са Бенфиком и Реалом подсетила на велике европске дербије, али у фудбалу. О ком клубу се ради?

8. да није милан или нека његова варијанта?

9. мада је олимпија опет била првак тих година, чини ми се...

10. Није Милан, али јесте Олимпија из Милана била првак тад. Овај клуб се звао потпуно исто као и фудбалски.

11. Pa to mora da je neki svabo ili francuz

Meni cudno i za benfiku jbt pa neka ovo bude bajern minhen ili marsej

12. можда би енглези бљеснули, пошто мање-више сви остали имају јаке и фудбал и кошарку

да није неким чудом манчестер јунајтед?

13. Ja razmisljao da stavim mancester al reko ma daaaaj

14. Ja mislim da jeste Mančester Junajted, ali nisam siguran.

EDIT: Klub se relativno kratko tako zvao.

15. брате лолчина јебена ако јесте, кк манчестер јунајтед, ниђе везе звучи

16. Јесте Манчестер Јунајтед у сезони 86/87, лол. Сад гледам, играли су Куп Кораћа наредне године, избацили Паниониос, ТДК Манресу, па у четврт-финалу (које се играло по групама) добили два пута италијански Снајдеро, али је ипак Цибона тад била прејака (Звезда је тад играла полу-финале Купа Кораћа).

17. A znas da sam prvo pomislio na mamcester ali mi je toliko nerealno u glavi zvucalo da sam odmah odmislio

Aj dajte nesto zanimljivo po mogucstvu posle mog rodjenja da se desilo

18. Тад су у Манчестеру имали идеју да направе доминантан кошаркашки клуб, али се брзо одустало од те идеје.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.