Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da, Hate, baš to. Odnosi se na ligaške nastupe i golove. U oba kluba, 88 nastupa u ligi i 28 golova. Boles' :)
Da li sam isao na googl ili sam iskreno lupio :)
Ajde hate,cepaj.
Пеки, јеботе, шта ће прво да ми падне на памет ако не број постигнутих голова, кад Интер и Њукасл немају ништа заједничко!? У ствари, прво ми је синуло да је био једини црнац у екипи, да будем искрен. :)
Наравно, то је одмах ишчезло.
А сад сам проверио на википедији и видео да је одиграо и исти број мечева. :)
Ма зезам се бре. :)
Pa da, to je baš i fora. Sećam se da su komentatori često smarali time, a niko pre nije pitao, pa reko' ajde ja ću. :)
Dajte nešto novo, sad sam in the zone, pogađam sve.
Ajde peglamo dalje,dok sam u polu-formi!
Ajde neka bude ovo...lako je.2 zajednicke stvari Chelsea i Partizana(msm da he piranje krarko i jasno :)
Ma jes, Peki se samo zeza... A da si ga video malopre, kad nije mogao da se seti za Prša, al' je to šega bila.
Једна је можда Петар Борота?
Jeste...
Јебига брате, нисам ја крив што сам глуп као курац...
Nikad nisu osvojili ligu sampiona,i igraju sada u istoj?
Мораш сад да оставиш фикс за сутра. Нека то буде казна за нанет душевни бол. :)
A drugi je Slaviša Jokanović! Mogu da ti puše Slaviša, Slaviša, Slavišaaaaa
Pa sad Hugo na moju zalost i to je tacno ali nisam na to ciljao...i slavisa jokanovic tacno (mada je igrao i kezman ali njega nepominjemo u drugim klubovima sem PSV :)
Ајде чекај да обрнем листу, па ћу да оставим у оној коцкарској теми.
Evo, ja ću prepustiti mom drugaru Pekiju da postavi pitanje, da se ne ljuti više :)
Шта је заједничко Данку Лазовићу, Марку Пантелићу и Александру Тришовићу? (осим тога што су сва тројица очајни фудбалери)