Спортски квиз

1. 3-0 finale je bilo. Bože, koji li mi je danas. Mora da je zbog kiše. Dajte neko pitanje, da se sigramo.

2. Ајде ти Данкане, ти си погодио.

3. Ako je gol Francuzima bio nemoguć, šta biste rekli za ovaj:

http://www.youtube.com/watch?v=WhVDFEW5348

:))

4. Ma taj gol je prekul, ali nije neponovljiv.
    Ono je proglaseno userom zbog vetra i kojekakvih okolnosti, da je zato lopta onakav felš dobila.

A ovo je golčina koja je ponovljiva, mada ne uskoro..
    (:

5. Ајде једно о мојим мачићима, неће бити тешко, у питању је новија историја, а и да их испоштујем због недеље.

Интер и Евертон у новијој историји имају веома добру сарадњу. Четири играча су играла у оба тима у последњих 10 година, један је чак освојио све што се може освојити у клупском фудбалу, па наведите њихова имена. Ви се налупајте ја долазим за 15 минута чим једем, не сумњам да ћете лако погодити. Три Италијана и један Холанђанин су у питањеу.

6. Ван дер Мејде је холанђанин, остале не знам :)

7. Jedan je verovatno i mrtvi Marko Materaci.

8. Van Der Meyde.
    Materazzi.
    Blah, valjda Pistone onaj.

Ne mogu da se setim tog poslednjeg..

9. Последњи је полу-Алжирац остала три Чавез убо.

10. Ван дер Мејде, Матераци, Пистоне И масимо Макароне

11. Макароне играо за Мидлзбро. Није он него један чије презиме асоцира на Ф1.

12. Ferara?

Sad sam odvalio ovako reda radi, za info.
    :D

13. Грешка у последњем слову :)

14. Ахаха, да Матео Ферари, али ипак Чавез нека поставља следеће :)

15. E jebem li ga, blizu bilo. :D

Hmm, ako mi vec dopustas, ajde recimo ovako..

Del Piero je izjavio da je 2x u zivotu plakao gledajuci igrace kako igraju fudbal. Zbog 2 igraca je plakao.

Koja?

16. Марадона и Рајан Гигс.

17. Уууу, лепо питање... Питер Шилтон и Пол Гаскојн( то сам ја плакао, па можда је и он :)))

18. Peki, stativa.. Gigs jeste, ali Maradona nije.
    (:

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.