Спортски квиз

1. Hoće li neko nešto reći, da idem da spavam?

2. Kizito ? :) Hahahahaha

3. Da li se vraća Osman Dabo?

4. ma bila priča da će da kupe adebajora. aj nek neko drugi postavi pitanje neko, al da valja.

5. Ajde neko pametan da postavi pitanje, ja nisam u stanju.

6. Ajd ja cu :).
    Koji fudbaleri su igrali u 3 najpoznatija italijanska kluba(Inter,Milan i Juventus)?

7. Бађо и Ибрахимовић?

8. Hmm.. Ovako.

Vieira.
    Davids.
    Bađo.
    Ibrahimović.
    Đuzepe Meaca.
    Filipo Inzagi.
    I Krespo valjda.

Zadovoljan?

9. Инзаги није играо у Интеру, како ја знам...

10. Није, наравно да није, јеботе!

11. Aaaa, kurac, zajebao sam se ja, nije igrao. Multi-taskovao sam pa slučajno stavih.

Evo, da postavim ja pitanje.

Jedan gol iz slobodnog udarca je okarakterisan kao nemoguć gol. I da se takav više neće ponoviti. Mala pomoć - sa SP u Francuskoj '98-e je bio.

12. Đuzepe Meaca igr'o u Juventusu? Nisam to znao.
    Ernan Krespo igr'o u Juventusu? Nisam to znao.

13. Суви лист Роберта Карлоса?

14. Р. Карлос није тај гол дао на СП, то је био Куп Конфедерација у Паризу, ако се добро сећам.

15. Ни Креспо ни Меца нису... Ни Карлос...

Едит: Тек сад видех да је Тулум написао горе за Меацу и Креспа.

Едит 2: Тек сад видех да се Данканов пост не односи на ово питање.

16. Jea. It was a jebozovan freekick.

Izvinjavam se za Meacu i Krespa, nisu igrali ni oni. Ne znam gde sam pokupio to.. Sad proverih. Hvala za ispravke!

17. Јесте Чавез опет си омашио, то је било на том купу Конфедерација, кад је заобишла зид и вратила се у скроз другу страну.

18. Предражињо је у праву, Бразилци Французима нису дали гол '98-е.

19. Шта ћемо сад, ко пита?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.