Спортски квиз

1. uli henes, sad je on neka faca u bajernu

2. koje je omiljeno skijaliste mihaela sumahera? pomoc: nije mokra gora :)

3. Zvezdara?

šalim se da nije Gstaad?

4. Garmišpaterkirhen?

5. Гармиш Паагјадгчјгдарслгијибмигирхен

6. Najbliži vrh italijanskih alpa u odnosu na Maranello? :D

7. church pub, nisam baš shvatio, nisam bio tamo, samo sam citao i gledao slike :) pojasni na šta mislis

8. ovako pošto je ferrari u Maranellu, pogotovo sve vezano za f1 tim, a šumaher je tamo mnogo vremena provodio, a to je kod modene u severnoj italiji.

logično mi je da im je najbliže bilo da idu na italijanske alpe da se skijaju.
    a opet je logično da idu tu negde na najjužnije vrhove jer im je to najbliže :D

pa se zato sprdam da je neki od tih alpskih skijališta, ne znam imena napamet, ali
    mogu da nadjem par skijalista.

9. nije, nije bas blizu modene... al nije ni mnogo daleko... poznato je skijaliste, vise puta sam cuo za njega

10. Nisam rekla da je skijaliste blizu Modene, nego Maranello. :)

Val Gardena je poznato

11. jeste poznato, al nije odgovor :)

maranello, modena, svejedno... treba višesatno putovanje odatle do ovog skijališta...

ali, jeste Italija, nadam se da to pomaze :)

12. Ti baš ništa nisi razumeo što sam pričala, a? :))

Jebeni ferari je u Maranellu kod Modene, zato sam rekla da su Italijanski Alpi zbog jebenog ferarija :) To nisu bili odgovori, nego objašnjenje zašto pucam na Italijanske jebene Alpe.

Kortina?

13. jebi ga, izvini :)

cekam da neko pogodi pa da idem da spavam, smrvljen sam :)

nije ni kortina...

14. E jebemumiša! Da probam još jednom pa nek nego drugi lupa glavu,
    Madona?

15. oh, konacno ! :)

prepustam ti temu :)

16. Vladimir Stojković?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.