Спортски квиз

1. Krauč ima duplo vecu kitu od Saviole?

2. Ne znam sumpore,nisam probao nijednog! :D

3. Lupam sad, ali recimo, igrali su u istom takmičenju u kom je Krauč bio najviši, a prcko najniži?

4. Saviola nikad nije dao gol glavom, a Krauč nikad nije dao van šesnesterca. :)

5. Hahha,nije,procitajte pitanje opet,u jednoj reci je caka... ;) Fejs je bio blizu tu i tamo...

6. Pola metra? Kapitalac! Domaćin! :)

7. Ајде нека буде да је Тулумбац победник,да не замарам више.Тачан одговор је 33цм... =)

8. E pa sad, nije pošteno, ipak je Bleč bio bliži, i to dosta. Idu mu te dimenzije. Nego on gruva, ja ionako prečesto pogađam, da pustim i drugu decu da se igraju.

9. Е јесте,не видех одговор,пошто сам писао! то је то,зависи где си гледао висину.Иде блек холе!

10. Hm, aj da probam. Ko je taslačio Cecu Kitić na nekoj olimpijadi, pa jedva stigao da navuče gaće i stigne na svoje takmičenje?

11. Драгутин Топић? Ако сам погодио,нека неко настави,нисам ту.

12. Nisu oni. Brate, onaj Perić bi je razvalio. :)

13. Ljudi bre, oni su klinci za nju...mada i u klinca ima kurca, al ne verujem...jel naš neki ili stranac?

14. A cek, kojih godina je to bilo onako odokativno?

15. Mislim da je Moskva u pitanju. 80. Da, stariji je od ove dvojice. Naš.

16. auuu, jebem li ga..Šaban Trstena :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.