Sećate se Rastka Cvetkovića? Onaj balvan što je igrao u zvezdi. E taj je stigao i do NBA, gde je igrao meščini za Denver. Mislim "igrao"...sedeo na klupi i mahao peškirom. Elem, jednom prilikom se povredio Dikembe Mutombo i rezervni centar bio suspendovan, pa je Rastko morao digra skoro celu tekmu. Jedan igrač protivničke ekipe se pre početka utakmice opkladio u 100 dolara s Rastkom da ovaj neće dati nijedan koš. Naravno, nije ga dao. Ko je dobio lovu?
Cekaj bre malo razmisljam,sto to mora da bude centar,taj sto se kladio...mozda je neko ovako lupio,tj video da je ovaj idiot,pa rekao,tipa da pored Seka nece dati kos.Znaci neko iz tadasnjeg Orlanda..Anferni Hardivej?
Pa ne nego realno,u pravu je covek,svako moze da pogleda.Ali stvarno nisam koristio to da bi dobio,jednostavno mi je bilo logicno da ga je neki do jaja centar cuvao,pa sam proverio da ne lupam sve centre iz lige.. :) Ajde onda,recimo...Kog naseg fudbalera su navijaci zvali "pola ekipe"?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pičko ciganska. :)
Sećate se Rastka Cvetkovića? Onaj balvan što je igrao u zvezdi. E taj je stigao i do NBA, gde je igrao meščini za Denver. Mislim "igrao"...sedeo na klupi i mahao peškirom. Elem, jednom prilikom se povredio Dikembe Mutombo i rezervni centar bio suspendovan, pa je Rastko morao digra skoro celu tekmu. Jedan igrač protivničke ekipe se pre početka utakmice opkladio u 100 dolara s Rastkom da ovaj neće dati nijedan koš. Naravno, nije ga dao. Ko je dobio lovu?
'De bre bunarite ovakva pitanja? :)
Koji poznati vaterpolista je išao samnom u srednju školu?
Celt?
Ta opklada mi lici na Shakila :)
Nije Šakil, mada bi bilo logično. :)
Da nije Hakim Olajdžuvon?
Jos je logicnije da je to bio neki nas igrac, upoznat sa kvalitetima Cvetkovica. Da nije Divac?
Divac je bre duša od čoveka, ne bi on tako zajebavo ljude.
Džordan!
Nisu ni Divac ni Hakim d drim.
Ja insistiram da je bio neki nas. Danilovic?
Nije naš, a Džordan je tad bio na pauzi. pikao je bejzbol.
A da nije slucaaajnooo..Jbm li ga..Mozda David Robinson,mada ne vidim zasto bi on to radio!:D
Admiral lično. Totalno neočekivano. :) Te godine je bio mvp, čini mi se.
Cekaj bre malo razmisljam,sto to mora da bude centar,taj sto se kladio...mozda je neko ovako lupio,tj video da je ovaj idiot,pa rekao,tipa da pored Seka nece dati kos.Znaci neko iz tadasnjeg Orlanda..Anferni Hardivej?
Ahahha,jbg,videh tek posle da si rekao da je ovo tacno... :) Ja jel?
A sto iz Orlanda, nije naveo da su protiv njih igrali? Da ti to nisi koristio internet, 'oces suspenziju?
Zato sto sam pomenuo Seka,pa sam pogledao da li su igrali uopste protiv njih.Ako treba ban i nesto,slobodno.A za Davida Robinsona me usralo realno...
Ma, trajni ban! Aj bre, pitaj, ne zajebavaj. :)
Pa ne nego realno,u pravu je covek,svako moze da pogleda.Ali stvarno nisam koristio to da bi dobio,jednostavno mi je bilo logicno da ga je neki do jaja centar cuvao,pa sam proverio da ne lupam sve centre iz lige.. :) Ajde onda,recimo...Kog naseg fudbalera su navijaci zvali "pola ekipe"?