Спортски квиз

1. Siniša Mihajlović?

2. Mrš u kurac. Jebote, kako sam popizdeo. :)) Neću da se igram.

3. hahhahaa...Nije ni Sini.. :D Ali ste tu,blizu,osecam! :D

4. Nemoj Blek, ne valja za lice, imaćeš bore nerviralice :PP

5. Rekla sam na prošloj Prosinečki.

6. Nije ni on...Njega su zvali Veliki zuti. :D

7. Dragiša Binić? On je trčao za dve ekipe. :)

8. Ma nije..Evo pomoc,nisu ga u Zvezdi zvali tako.. :)

9. Ne,rekao je vec Black Hole,a i on je Rumun,gde ce njega tako da zovu :D

10. Jugović. bem mu mater?

11. Bravo Tulumbac! :) Dok je igrao za Juve,zvali ga tako :) Ajde cepaj.

12. Bem te bvdlga, počela sam da tražim onaj klip iz Tri palme za dve bitange i ribicu, da ti dam kao odgovor :)

13. Aj jedno fino, non fudbalsko.

Ko drži rekord po broju skokova na jednoj NBA utakmici?

14. Noup. :) Ali jeste čamotinja, pogodio si rasu ako ništa drugo. :))

15. Ma garant je neki tako starac Foco od stotinu ljeta,oni su ranije davali po 70 koseva po utakmici i skakali ko nezdravi... :) Vilt Cemberlen? :)

16. E jeste on, i to u istoj utakmici kad je nabio stotku. :)

17. Hahahah.JES! Ostala mi jos 2 starca,ne bih znao posle... :D Predsednik kog kluba je izazvao pometnju,uzevsi isti,tako sto ga je doveo u najjacu ligu te zemlje.Ljutiti fanovi lokalnog rivala su sliku tog predsednika gadjali strelicama za pikado,kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo.P.s.Pometnja je izazvana jer je nije hteo da uzme klub iz grada,koji se nalazio u blizini njegovog sadasnjeg kluba,a koji je nekada bio ime u ligi te zemlje...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.