Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
мока славнић!
Ako je Mlata blizu, to znači da je ovaj iz Batočine. :)
Jezivi prvi pogodio, da pojasnim ono na prvoj slici je kragujevačka opština, druga slika SP 98-e, Nikola Lončar jedini Kragujevčanin u ekipi. :)
i sumporu svaka čast
Lončar je iz kradže??? U kurac, to nisam znao.
Pojma nisam imao da je ono kragujevacka opstina,da si stavio Sumarice,pa 'ajde:)
hajde,neka neko drugi postavi pitanje,nemam neko pametno pitanje.
On nam dođe i najpoznatiji ikada iz Kg-a, posle mene naravno :)
Tu su još i Zoran Stevanović Stragarac (Partizan 92.) i za one malo starije Bogoljub Boci Đurić.
Jel mogu ja opet?
nemoj ti, života ti. Em što je košarka, pa još i 90.
Daj nekome ko nije bio danas.
Ajde,udri.
Цепај Страјо, видиш да нико нема питање.
Izgleda da mogu :), ajde ovako, koja pojava je obeležila gorepomenuto SP u košarci 1998 godine?
zidan dao 2 gola u finalu?
Dub, znam da više gotiviš fudbal ali... :)
Lokaut?
Šalabajzer pogodio, da ne smaram više, izvolite.
Inače za neupućene, lokaut NBA lige je bio u toku, nije bilo NBA igrača na tom SP zbog toga.
I da se pohvalim da sam pratio uživo to SP. :)
Fudbal mi je potisnuo sva sjećanja o košarci, ostala mi u pamćenju samo ona trojka Đorđevićeva.
jel tad divac igrao u zvezdi?
Mislim da je tada igrao u CZ.
Jeste.
Jeste,Dub.