Спортски квиз

1. Ван Нистелрој? (чуо сам то за њега, али ми се чини и да сам након тога видео на једној утакмици како даје гол ван шеснаестерца)

2. Van Nisterloj je davao. Da lupim, da nije Robi Fowler?

3. A jebiga sad, postavio sam nezgodno pitanje. Pošto ne mogu odgovorno da tvrdim da nisu Koler, Inzagi i ko zna još ko. Ali ostaću dosledan. Priznajem samo tog što tačno ubodete.

Žnji je bio najbliži kad je rekao Raul.

4. Моријентес?

5. E jeste Nistelroj. Na njega sam mislio pošto sam i ja to isto čuo kao Stiven. Moguće da ga ja dao posle toga. Izvinjavam se za pometnju. :)

6. Е, крк, дао је. :)
    Сећам се, у дресу Реал Мадрида.

7. Ја се изгубио...

8. Који спорт игра и за коју репрезентацију наступа/је наступао играч са презименом Сланина?

9. Za Slovačku 100% oni imaju tako smešna imena :D

edit:
    Zabavník, Kozák, Šesták, Ďurica, Kucka & Saláta.
    El si siguran? :D

10. Не. :)

ХИНТ: Сланина је играо против нас. Често се сусрећемо на светским и европским првенствима са том репрезентацијом.

11. Slovenija... Rukomet? E sad sam džokno lepo. :)

12. Не. Помоћи ћу вам, кошарка је у питању. Треба да погодите земљу.

13. Poljska?

imaš pravo deluje kao litvanija, taj istok nisam uzela u razmatranje

14. Јесте, Жњи.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Donatas_Slanina

Терај даље.

Едит: Чрч, :)) за Словаке.

15. Из Краљева долазе двојица јако познатих спортиста. Један је кошаркаш, а други фудбалер. Како се зову?

16. Luković a za košarkaša ne znam, divac je tamo počeo karijeru ali on je iz prijepolja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.