Ван Нистелрој? (чуо сам то за њега, али ми се чини и да сам након тога видео на једној утакмици како даје гол ван шеснаестерца)
Darko Pancev?
Van Nisterloj je davao. Da lupim, da nije Robi Fowler?
A jebiga sad, postavio sam nezgodno pitanje. Pošto ne mogu odgovorno da tvrdim da nisu Koler, Inzagi i ko zna još ko. Ali ostaću dosledan. Priznajem samo tog što tačno ubodete.
Žnji je bio najbliži kad je rekao Raul.
Моријентес?
E jeste Nistelroj. Na njega sam mislio pošto sam i ja to isto čuo kao Stiven. Moguće da ga ja dao posle toga. Izvinjavam se za pometnju. :)
Е, крк, дао је. :) Сећам се, у дресу Реал Мадрида.
Ја се изгубио...
Који спорт игра и за коју репрезентацију наступа/је наступао играч са презименом Сланина?
Za Slovačku 100% oni imaju tako smešna imena :D
edit: Zabavník, Kozák, Šesták, Ďurica, Kucka & Saláta. El si siguran? :D
Не. :)
ХИНТ: Сланина је играо против нас. Често се сусрећемо на светским и европским првенствима са том репрезентацијом.
Češku?
Не.
Slovenija... Rukomet? E sad sam džokno lepo. :)
Не. Помоћи ћу вам, кошарка је у питању. Треба да погодите земљу.
Litvanija.
Poljska?
imaš pravo deluje kao litvanija, taj istok nisam uzela u razmatranje
Јесте, Жњи. http://en.wikipedia.org/wiki/Donatas_Slanina
Терај даље.
Едит: Чрч, :)) за Словаке.
Из Краљева долазе двојица јако познатих спортиста. Један је кошаркаш, а други фудбалер. Како се зову?
Luković a za košarkaša ne znam, divac je tamo počeo karijeru ali on je iz prijepolja
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ван Нистелрој? (чуо сам то за њега, али ми се чини и да сам након тога видео на једној утакмици како даје гол ван шеснаестерца)
Darko Pancev?
Van Nisterloj je davao. Da lupim, da nije Robi Fowler?
A jebiga sad, postavio sam nezgodno pitanje. Pošto ne mogu odgovorno da tvrdim da nisu Koler, Inzagi i ko zna još ko. Ali ostaću dosledan. Priznajem samo tog što tačno ubodete.
Žnji je bio najbliži kad je rekao Raul.
Моријентес?
E jeste Nistelroj. Na njega sam mislio pošto sam i ja to isto čuo kao Stiven. Moguće da ga ja dao posle toga. Izvinjavam se za pometnju. :)
Е, крк, дао је. :)
Сећам се, у дресу Реал Мадрида.
Ја се изгубио...
Који спорт игра и за коју репрезентацију наступа/је наступао играч са презименом Сланина?
Za Slovačku 100% oni imaju tako smešna imena :D
edit:
Zabavník, Kozák, Šesták, Ďurica, Kucka & Saláta.
El si siguran? :D
Не. :)
ХИНТ: Сланина је играо против нас. Често се сусрећемо на светским и европским првенствима са том репрезентацијом.
Češku?
Не.
Slovenija... Rukomet? E sad sam džokno lepo. :)
Не. Помоћи ћу вам, кошарка је у питању. Треба да погодите земљу.
Litvanija.
Poljska?
imaš pravo deluje kao litvanija, taj istok nisam uzela u razmatranje
Јесте, Жњи.
http://en.wikipedia.org/wiki/Donatas_Slanina
Терај даље.
Едит: Чрч, :)) за Словаке.
Из Краљева долазе двојица јако познатих спортиста. Један је кошаркаш, а други фудбалер. Како се зову?
Luković a za košarkaša ne znam, divac je tamo počeo karijeru ali on je iz prijepolja