Спортски квиз

1. jeste nastavi sijalice

2. aj pa da vam kažem laku noć...ko je najbolji strelac svih vremena u istoriji reprezentativnog fudbala?

3. Miler?
    (kao Gerd Muller)

4. ае ја ћу... са којим је тимовима Звезда играла кад је освојила КШ... све редом? од првог кола до финала

5. Fejsbuce stani u red, i pucaj! :)

6. Ja mislim da nije Miler,jer se Klose fazon izjednacio sa njim ove godine,ili tako nesto. Hm hm...mozda onaj Spanac,jebeni,aaa...

7. Pa i ja kad razmislim,mislim da jeste...

8. e lik ladno postavio pitanje i zapalio... strasno, i kako sad da znamo jel smo pogodili il nismo... Inace tri sata je stajalo i kad sam ja ostavio post tako u istom trenutku jos 4 iznad :)

9. Lik je ladno postavio i otišao da spava. Car. :)

10. Fejsbuce, takodje, taman sam otkucala pitanje, kad rece tulum da je izaslo! Pu! :)
    Ako je ostavio pitanje i zapalio da spava, prognacu ga zbog nepostovanja kviza i izbusiti vudu lutku s njegovim imenom :D
    Taman sam se naostrila da se sprdam :)
    A i vidim fina ekipa se skupila :D

11. e ljudi nije Pele,sad sam pogledao da vidim da li je to tacan odgovor tako da ja znam... ae sad pogadjajte :))

12. Nije nista od navedenih?

13. nije
    i dacu hint, nije ni evropljanin ni juznoamerikanac

14. Diiidijeeeeee! :D

15. nisam ja za zvezdu, samo mi je to interesantno pitanje, da vidim jel se oni secaju ako se vec ja koji sam iz suprotnog tabora secam... :))