Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
nije nijedan od ova dva camca :))
Majke im ga crne... A sta ako je neki zuti..mada koji Kinez moze da da vise od 50 golova..to je neka repka,gde je samo taj baja met'o...
nije ni kinez
Dao je 109 golova za reprezentaciju.
Aj reci kontinent bar ! :D
Azija
O.o Matori znaci 'vako..Kinez nije kazes,ove ostale Sri lanke i ta sranja,ako su,nemam pojma..Japan,Koreja,Saudijska Arabija,Iran i UAE tu i tamo,su jedine "normalne" repke tamo..Aj redom,pa mozda nabodem.Japan-recimo Hidetoshi Nakata! :D
Nije... Jos jedan hint konstantni su na SP :)
Možda je Saudijska Arabija, tako mi deluje. :)
Nije al si blizu...
Ne znam iz S.A. nikoga...konstantna je Koreja i Iran...Ooooooo,pa cekaj,ali ako je ovaj baja onda ne znam.Ji sung park? :D
Nije park sigurno. On je 81, 82. Dao je možda 20 golova maksimalno do sad.
Nije zut...
Hakan Šukur?
Brate ko od Iranaca..Ali Karimi nije...jaooo,pa ovaj je Bog i batina tamo! Ali Dei!
Nije...Tulume to je Turska a oni se takmice u evropskim
Pa nek se takmiče gde hoće, oni će za mene uvek biti Azija.
BVDhags pogodio si ! UDRI! D::D
E otisao sam na spavanje..ako nije brkajlo,ne znam ko je..Mula Jusuf onda..ako jeste,neka neko zada! pozz!
ae! IDem i ja... ne mogu vise, pozdrav svima
e pa fejzbuce, posto niste mene hteli da cekate ja cu postavim pitanje... koliki je rekord za najmanje postignutih poena na EP u basketu (1 tim) ?