Спортски квиз

1. OVAJ KASPERKAZ JE LIK !
    Alal ti vera brate.

2. Evo, pitanje je teško, lokal patriotsko je inače.
    Belodedić kada je pobegao iz Steaue petnaestak dana je trenirao u jednom malom nižerazrednom klubu iz jednog malog nižerazrednog grada, jer mu je, jebemliga tetka bila odatle, nije ni bitno...kasnije je karijeru nastavio u Zvezdi. Koji je to klub?

3. Odakle si? :)
    Nemam pojma ovo.

4. :) Grad je na jugu Srbije, a naziv kluba je povezan sa imenom reke koja protiče kroy taj grad...eto da ubacimo i geografiju u sportski kviz
    Inače to je najveći uspeh tog kluba pored toga što su 2 puta ušli u drugu ligu na po godinu dana :)

5. :) Nije Vranje, klub je iz Prokuplja, da ga ne tupim više :) a klub ako ne možeš da se setiš reke, izguglaj, jebiga teško je pitanje.

6. Ma neću da guglam,postoji li FK Jablanica?
    Nemam ti ja pojma o južnoj Srbiji,ja sam ti Izbosne :)

7. da nije milesevka?

8. hahaha nije ni jedna od tih...
    ne znam možda sa asocijacijama nekim da probam, ceo kraj je dobio ime po toj reci...a i za vreme prvog svetskog rata naziv ustanka, prvog u porobljenoj tada evropi, ima veze sa nazivom te reke, kraja i dalje sa nazivom fudbalskog kluba.

9. Šibicari Velika Plana?

10. Da Toplica, Topličanin klub, nastavi sijalice...

Šibicari Velika Plana

hahahahaha, jebamu Veliku Planu, svi za nju znaju.

11. e ajde ja...koji sport je najobradjeniji u filmovima?

12. lepo pitanje, i ja sam mislio da je bejzbol.

13. ni jedan ni drugi ni treci...niste jos zasluzili hint

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.