Jeste...Ferencvaroš, polufinale KPK.
Ae Stevo, postavljaj.
Не могу сад да смишљам...
Ај кад неће Бурзум, нек поставља ко има питање.
ajde ja...koje 4 reprezentacije su stigle najvise puta do polufinala ali nikada i do finala?
Nemačka, Argentina, Brazil i recimooooo.. Italija?
u čemu prijatelju?
kada se na navede sport obično se misli na fucu...
a polufinala čega? kakvo je bre to pitanje?!
pitanje je polovično, aj pitaću te ja nešto, da li je fudbalska reprezentacija jugoslavije ikada osvajala 1 mest na bilo kom od priznatih turnira na svetrskom ili evropskom nivou.
ps ne gledaj na guglu provaliću te :)
jeste.
svetsko prvenstvo se podrazumeva...a ti sto objasnjavas, nije...bila je dva puta druga na evropskim...
ništa se ne podrazumeva... jugoslavija, švedska porugal i još neko... ne mogu da se setim
dobro, od sad ce dobro razmislim pa postavljam pitanje...ajmo, jos samo jedna ekipa, jesu te tri...
Mađarska možda ? Nekada su bili jaki.
a ti što svetliš, bila je jednom i prva, što reče straki, u rimu 60e na olimpijski fakin...
racuna se olimpijada? e onda u redu...nije madjarska, madjari su igrali '54 u finalu...
E vi'š to nisam znao :) Možda Južna Koreja ? I oni su bili u polufinalu '02 čini mi se...
Ok, pošto vidim da se dobro razumete u sport onda ću vam postaviti jedno malko ozbiljnije pitanje, onako za mozganje...
Dakle, nabrojte dva sporta sa loptom?
jeste, ali samo jedno...a ja sam postavio najvise puta...
objasnjeni-karate i formula 1 :D
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Jeste...Ferencvaroš, polufinale KPK.
Ae Stevo, postavljaj.
Не могу сад да смишљам...
Ај кад неће Бурзум, нек поставља ко има питање.
ajde ja...koje 4 reprezentacije su stigle najvise puta do polufinala ali nikada i do finala?
Nemačka, Argentina, Brazil i recimooooo.. Italija?
u čemu prijatelju?
kada se na navede sport obično se misli na fucu...
a polufinala čega? kakvo je bre to pitanje?!
pitanje je polovično, aj pitaću te ja nešto, da li je fudbalska reprezentacija jugoslavije ikada osvajala 1 mest na bilo kom od priznatih turnira na svetrskom ili evropskom nivou.
ps ne gledaj na guglu provaliću te :)
jeste.
svetsko prvenstvo se podrazumeva...a ti sto objasnjavas, nije...bila je dva puta druga na evropskim...
ništa se ne podrazumeva...
jugoslavija, švedska porugal i još neko... ne mogu da se setim
dobro, od sad ce dobro razmislim pa postavljam pitanje...ajmo, jos samo jedna ekipa, jesu te tri...
Mađarska možda ? Nekada su bili jaki.
a ti što svetliš, bila je jednom i prva, što reče straki, u rimu 60e na olimpijski fakin...
racuna se olimpijada? e onda u redu...nije madjarska, madjari su igrali '54 u finalu...
E vi'š to nisam znao :)
Možda Južna Koreja ? I oni su bili u polufinalu '02 čini mi se...
Ok, pošto vidim da se dobro razumete u sport onda ću vam postaviti jedno malko ozbiljnije pitanje, onako za mozganje...
Dakle, nabrojte dva sporta sa loptom?
jeste, ali samo jedno...a ja sam postavio najvise puta...
objasnjeni-karate i formula 1 :D