Na treninzima u njegovoj ekipi u NBA-ju, najboljem trojikasu su ostali iz ekipe vezivali pertle...on je namerno promasivao jer ga je bilo sramota da mu ostali vezu kao novom u ekipi. Ko je to
Onda Djordjević :) ne mogu da se setim ko je od njih gde igrao
Znam da je Danilović mogao da obori neki rekord vezano za trojke, ali kako su naši novinari protumačili to, nije hteo.
Neko je pomenuo Dražena... Jedna utakmica je odlučivala, možda čak i jedan koš, u koji će klub preći, tada najveći talenat jugoslovenske košarke, a verovatno i svih vremena najbolji igrač sa ovih prostora, i Cibona je imala tu sreću da postigne taj koš i pobedi u toj utakmici, a verovatno samim tim i mnogo toga promeni uopšte u kašarci, na uštrb tog drugog kluba.
Kakva je utakmica bila u pitanju i u koji klub bi prešao Dražen da je bilo drugačije?
Moram ići,prepuštam tebi musssashe,prebrzo sam odgovorio :)
pedja? :D
redži miler?
ne i ne
entoni morou?
ne...hint-belac je
bird?
ne
stiv ker?
ne...hint-evropa
šremf?
drazen petrovic? :D kako kenjam...
ne i ne...igrao je u portland trail blejzersima
Danilović? :)
toplo...ali nije
Onda Djordjević :) ne mogu da se setim ko je od njih gde igrao
Znam da je Danilović mogao da obori neki rekord vezano za trojke, ali kako su naši novinari protumačili to, nije hteo.
jeste djordjevic...ajde dalje
danilovic je dugo drzao rekord u trojikama...cini mi se 9 od 9...nedavno ga je oborio brajant sa nekih 11 od 11
Kakva je utakmica bila u pitanju i u koji klub bi prešao Dražen da je bilo drugačije?
Finale kupa Jugoslavije...a mozda da predje u jugoplastiku? 8)