ovaj "kviz" vise nije zanimljiv, jer je postala spem-erska tema, ucestvuju njih 4-5, i zanimljivo je iz OPSTEG znanja da postavite pitanje, a ne da guglate i da na gugleu trazite odgovore istog!
Koje tačno pitanje nije iz "opšteg znanja"?
kovac postavljaj
ovaj "kviz" vise nije zanimljiv, jer je postala spem-erska tema, ucestvuju njih 4-5, i zanimljivo je iz OPSTEG znanja da postavite pitanje, a ne da guglate i da na gugleu trazite odgovore istog!
Углавном се постављају не тако тешка питања за које не треба гугл него да се мало излупета и погодиће се. Погледај последњих неколико. Један пример питања које не може да се реши без гугла је кад је неки клуб имао најмање пораза код куће у сезони.
Постављајте
Ево ја ћу... Који фудбалер је три године узастопно освојио домаће првенство са три различита клуба?
Едит: Сад сам мало проверио. Лоше сам формулисао. У питању су три различите лиге три године узастопно са три различита клуба.
Vijeri?
Није Вијери. Овај је мало старији и није толико често мењао клубове. У овом последњем у ком је узео титулу је остао неко време.
Da nije Ibra?
bukajlija, aj pročitaj post iznad svog, pa razmisli malo o tome što si napisao...
Jbg, odmah mi pao Ibra napamet jer je on svuda uzimao titule u ligi pa sam žurio da odgovorim čim sa pročit'o pitanje...
Па Ибра би узео три узастопно ако Милан освоји ове сезоне... Ваљда... У сваком случају није он.
Krstajic?
Није Крстајић. Морао би да у три године наступа за три клуба.
Aha...Ronaldo debeli?
Није ни геј ни дебели Роналдо. Овај је освајао лиге '91, '92 и '93.
Лупићу... Матеус?
Cantona? Daj bar nacionalnost. :)
Laudrup?
Синан?
mhm